ja sam svastojed
Printable View
ja sam svastojed
nisam svastojed.. ja sam nezasit :))) na temu....
sinoc sam imao zanimljivu scenu koja pokazuje kako sitni detalji iz svakodnevnog zivota mogu da nas ponukaju da razmislimo o nekim situacijama koje se svima manje vise ponekad dogadjaju u ovom virtuelnom svetu... dok sam sedeo u jednom kafeu sa tek pristiglim drugarom iz italije i gde smo pritom nasiroko razvijali mantru da li lepse grudi imaju italijanke ili marokanke, naravno malko povisenim tonom jer su preko puta nas sedele dve zaista zanosne devojke i svojim seretskim osmesima povremeno upucivale pogled koji je govorio samo jedno.... nastavljajte da nas zasmejavate :))... elem, u jednom trenutku dok sam plasticno opisivao vrh bradavice marokanske mulatkinje i sta prosecan esteta koji satro poseti marakes zbog foto safarija a u glavi mu je uvek nesto drugo na umu, jer u glavi svakog muskarca je ako niste znali i posao i zabava istovremeno... jedna od devojaka, plavusa 30tih godina zasmejala se zvucno kako umeju samo devojke cija su pluca tek naceta duvanom i gde se svim silama trudila da pozu kojom je drzala dugi marlboro lajt iskazuje svoju zenstvensost pre svega... elem, nije mogla da se suzdrzi na komentar autora ovog posta sta se desava kada se stegne sisa mulaltkinje koja se kao pracka vraca u prvobitan polozaj i gde zadnjica koja po pravilu prkosi zakonu gravitacije refleksno ima izbacaj unazad od gornjeg steza, nasmejala se tako snazno sto je namah trgnulo njenu drugaricu brinetu vitkog stasa 25 god otprilike koja je bila negde u mislima valjda oko kazablanke i nateralo ju je da prospe dugi kapucino po celom stolu i podu oblivajuci je ono rumenilo krivice koje goni muskrace na smirivanje ledom njihove podmukle podvriskivajuce medjunozne zivotinje....
sta je poenta ove pricice mislite vi sad... pa nekako se coveku prosvetli u sekundi koliko zene u stvari najvise uzivaju u smehu i veselom raspolozenju ako ih u tome potakne neki muskarac pre svega jer drugarice obicno izazivaju samo onaj simpatican smeh zauntrigiran kolicinom informacija o temi sa kojom ispituju snagu facijalnih misica a obicno je u pitanju ko je s kim, kada i ko je sadasnji, a ko bivsi... znaci, sve je nebitno ako zenu uspete da nasmejete, onako ciljno ili pak spontano, nebitno da li vas poznaje ili ste anonimus, da li ste joj simpaticni ili ne, da li ste njen tip ili ne... znaci, samo smeh koji je po pravilu garniran otpozdravom kontrolisanog osmeha sa vase muske strane koja nju zaintrigira u onoj meri sto je neko toliko neformalno indiferentan jer ipak su njih dve macke a mi smo ipak olinjali tipovi :))
poenta broj 2... sta rade zene u takvim situacijama? neke se prave blesave, neke nastave da se kerebece dok neke bogumi preuzmu inicijativu. dama, plava, je bila od tih. ustala je i pored upaljaca koji joj je stajao na stolu kao se satro osvrtala ko bi joj pripalio novog malog boru, naravno pogled se stustio na italijansko marokansku ekipu gde je hrabro prisla i zamolila za duvku :)) druga pak devojka je crvenela ko bulka sve vreme i to crvenilo ju je toliko obujmilo da je morala da ode da se smiri u toalet pri tom pokazujuci svoju raskosnu vitku gradju lomeci se kao antilopa u struku dok je odlazecim hodom otpozdravljala svakim misicem svoje cvrste guze vinovnike njenog crvenila.
poenta cele price... ako se takve stvari desavaju u realu gde imamo toliko ocigledan i neki put nepremostivo veliki genetski jaz spram nekog koji po pravilu distancira bilo kakvu komunikaciju na relaciji svidjam ti se, svidjas mi se i gde posle nekoliko simpaticnih pricica mozes da navedes da se taj jaz toliko istanji i svede na nulu, kako onda ne razumeti ono sta se svakodnevno desava u ovom vl svetu gde niko nema lice, gde su svi blokirani i maskirani, gde neki put samo rec, recenica, misao, doskocica, analiza ili kratka prica mogu da izlude dva ucesnika takve konverzacije u onoj meri da pobenave jedno za drugim.... da li je to zaljubljenost, ljubav ili ludilo spoznaje da smo u biti svi slicni i da tezimo istim stvarima ne znam... ali znam da je opasno ako si i stanju da to nesto specijalno osetis da mozes nekeko probuditi u drugome onako cak i iz ciste zaebancije... onda kada se javi uvek pocne da me hvata strah al' bas bez ikakog zezanja i ja se povlacim pod naletom losih vl iskustava....
i posle neka mi neko kaze da je ista ona kafa u kuci i ona napolju.. ma kakvi.... :)))
Не воле све жене да се смеју нити да мушкарац буде духовит.
Неке то чак и нервира.
Ал оно што је свакој жени потребно (осим свега осталог, елте :lol:) је пажња.
Шта ти сматраш под пажњом?
Пажња = неигнорисање.
Није свака пажња с циљем.
И наравно да се види кад јесте.
Она обично долази изненада, након игнорисања.
Или, једноставније речено – вруће – хладно.
А са оваквим честим променама температуре пукне и најтврђи челик.
neignorisanje? mislim da pažnja nije neignorisanje....ili ja mnogo tražim....
Stav - iza koga je uvek u stanju čvrsto da stane.
I određena doza opuštenosti, koja podrazumeva prethodno samopouzdanje & samouverenost. Naravno - ne ona narciosidna.
Daklem - sve u svemu, pored ljubavi & (nikako preterane, već umerene pažnje) - jedna određena doza stabilnosti.
...u stvari nemam pojma šta sam tačno htela da kažem...
:raz_067:
Deca -proizvod sexa
Ljubav - prethodnica sex
Seks - svrha sam sebi i početak svega
Pažnja - dosadi ako nema sexa
Zabava - isto kao i sa pažnjom
Prijateljstvo - završi sa sexom
Domar - kao i poštar prisutan radi sexa
Odanost - nestane zbog boljeg ili drugačijeg sexa
Novac - definitivno ne vredi ništa bez sexualne podloge
Nešto deseto - a to je sex
Dakle obrni okreni (temu, na to mislim) u svemu je na neki način prisutan sex koji je nasušna potrebna žena kada su u pitanju muškarci, htele to one priznati ili ne :pusi:
da, ali je tema & pitanje - Šta je ženi potrebno od muškarca...ja sam razumela da se misli na određenog (tj. 'svog/sopstvenog')....
a sx je nešto što može da dobije od bilo kog (drugog...ili trećeg)
Ne znam...mnogo je ovo mozganja za sitne sate... :mrgreen:
ljubav je najpotrebnija ..da je tu kad joj se plače,kad je ljuta i kad sama sebi nije dobra i kad je mirisava i znojna,privlačna i umorna..ženi je od muškarca potreban muškarac.
:raz_067:
To je tačno i upravo samo na to mislila - kad je muškarac svestan i koliko-toliko zadovoljan sobom i svojom životom, onda ume da se nosi sa svim onim što uz ženu sa kojom je ide :)
Ljubav tu i jeste najbitnija, jer uZ ženu koju voli, neće mu biti potrebne druge da nadomeštaju njene eventualne nedostatke & mane...
e, ja samo želim da je u saglasju sa samim sobom :)