sujetno , osujetio me alijans :lol:
Printable View
sujetno , osujetio me alijans :lol:
Reci joj, reci joj :mrgreen:
Ceka se to da pocne da puca po savovima od radoznalosti sta jedan mali vamo moze da kaze :)
Molim posle svake upotrebe kujne počistiti za sobom...deeply cleaning please :sojka:
Ništa ju tu nebi dirao...Ni kuhinju ni žene u kuhinji. Ajde napravite temu o kupatilu...:)
А да ја ову тему преименујем као кујна за секс па да залепим? :lol:
Ovo što se tebi dešava, veoma je retka pojava, i ništa slično nisam čuo od nekog svog druga, niti je meni to ikada palo napamet. Verovatno su u pitanju dve stvari:
- Prva, da je tvoj stančić izgleda prilično malen, te su, usled nedostatka adekvatnog prostora za intimnija druženja sa tvojim zanosnim oblinama, tvoji muškarci bili primorani da koriste i prostorije koje urbanističkim planom i građevinskom dozvolom nisu za to predviđene, u konkretnom slučaju kuhinju.
- Druga je, da povišena temperatura vazduha u kuhinji, do koje dolazi usled čestog preteranog zagrevanja prilikom pečenja raznih pita sa orasima i kolača sa suvim grožđem - koji su pored toga što su vrlo ukusni i veoma efikasni afrodizijaci, deluje po principu organske fizike - sva ljudska tela se na hladnoći sakrivaju ispod glomaznih kaputa i kabastih zimskih jorgana, a na ekstremnoj kuhinjskoj toploti, isti se raskravljuju i nagonski kreću, pobuđeni, dakle, elementarnim nagonima i neodoljivim mirisima koji se iz pećnice šire na sve strane, kreću dakle, nagonski (to smo već dvaput pomenuli, ali nije zgore pomenuti i treći put) ka pećnici u potrazi za hranom. To što se ti, kao, slučajno nađeš nagužena na njihovom putu ka neodoljivim mirisima, nije njihova krivica, već isključivo tvoja.
I za kraj, rekao bih još nešto. Bez obzira na napred navedeno, trebalo bi da budeš ponosna na svoju heburljivu figuru. Da sam kojim slučajem kojotica, a ne kojote, namestio bih poštansko sanduče nisko na ulazna vrata svog stančića, pa bih sa trćenjem započeo još na samom ulazu, šatro, pregledavam poštu.
stvar je...ovaj...u naginjanju :rumenko:
e neje..
ja sam nizak čovek pa sam kuhinjske elemente napravila prema sebi, a ne prema standardima
tako da ne moram da se saginjem... i ne pomaže.. :raz_088:
Па Којице, ел то добро или лоше?
Сад си ме збунила начисто.
pa dobro je....kuhinjski elementi su taman.