pa ja i jesam skroz sizofrenicna :lol:
mozda upravo zbog ovakvog mog stava :lol:
Printable View
pa ja i jesam skroz sizofrenicna :lol:
mozda upravo zbog ovakvog mog stava :lol:
missim, ja ne bih da budem šizofrenična...mada mi ponekad ne uspeva :rumenko:
e, al u tom svom sizofrenom ponasanju moz da nadjes opravdanje za sve i svasta, samo da ti kazem :lol:
iz ovih svih postova sam shvatio samo jednu stvar da mnoge dame odavLe imaju kres kombinacije tako da cu se opet iskljuciti sa teme jer ja nemam ama bas nikake kres kombinacije :(
pa što bi se i vadile na shizofreniju kad uvek možete na peemes
ja nemam peemes više:rumenko:
meni kreno kad sam upozno prvu 4umasicu pre 5 god.... al otad imam spreman ob i analigine i nema brige :lol:
Ne, ti si samo dosledna u svojim stavovima :)
(koji su u potpunoj suprostnosti sa mojim)
ali mi se veoma dopada sto nisi pogazaila sve sto si napisala na temi "bivsa ljubav, bivsi covek"
sto se ne moze reci za sve ucesnike koji su pisali na ovoj i spomenutoj temi.
joj, hvala :rumenko:
mada, nadam se da nisam stvarno sizofrena :lol:
mozda se tako samo cesljam :lol:
e, sad ozbiljno-ovo, da neko kaze, ja tako ne mislim, ali mi je sasvim ok da ti mislis drugacije, se retko srece..cak i na forumima, a u RL jos redje
i meni je bas dragoceno kad nekog takvog sretnem :)
Od svih onih koji numeju da stave tačku, naj su dosadniji oni koji prilikom
stavljanja kobajagi tačke, čitav svet uvuku u tu priču.
I rodbinu i prijatelje i komšiluk... ma nikog ne poštede..
Svi moraju jasno da pokažu na čijoj su strani.
I onda se pomire sa tim odvratnim stvorom koji ih je kinjio i mučio,
a svi ostali budu grbavi...:lol:
e, to baš ne volim....da celao okruženje zna šta mi se dešava.
missim, možda to ne izgleda da je tako, jer ovde pričam sve i svašta, ali - u rl u vezi ovih stvari imam katanac na ustima, mame mi.
Gde dolazimo do zaključka da je tačka ipak intimna stvar... :undecided:
Isto tako i tri tačke.
Presela mi tema... jer motive za tri tačke nikada neću moći da razumem. A sa druge strane, ona tačka koje se tako grčevito držim zvuči ponekad kao smrtna presuda.
Pa šta ako se predomislim, zažalim, pokajem se? Eeee... ko me yebe kad numem u glavi da ostavim prostora za mogućnost nastavka serijala u nekom malo podobnijem periodu. Ili da kažem sebi: možda će ti u nekim danima usamljenosti i frustracije trebati taj neko... Ali opet ne mogu da povežem kako taj neko može da me uteši, kada me je doveo do stanja syebanosti.
Biće da negde opasno mašim poentu...