Re: Kada nick postane živa osoba...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Svi mi smo naravno u nekom trenutku imali zelju da vidimo, upoznamo nekoga ko nam je preko chata postao drag., za koga smo se "vezali"..vecina je to i ostvarila, i vise puta...Koliko se zapravo poznajemo, koliko "chat sagovornika "ste upoznali licno,kako ste se osecali, da li je susret promenio nesto ...u nesto vise?
Mesto gde ćemo pričati naše (istinite )net -doživljaje ...
Nikog, nazalost....Ali da sam osertila kako sam slicna sa nekim i kao da ga znam godinama, jesam.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Svi mi smo naravno u nekom trenutku imali zelju da vidimo, upoznamo nekoga ko nam je preko chata postao drag., za koga smo se "vezali"..vecina je to i ostvarila, i vise puta...Koliko se zapravo poznajemo, koliko "chat sagovornika "ste upoznali licno,kako ste se osecali, da li je susret promenio nesto ...u nesto vise?
Mesto gde ćemo pričati naše (istinite )net -doživljaje ...
Nikoga nisam upoznao lično, ali imam želju da upoznam nekoliko osoba koje su ovde prisutne.
Ja bih volela da upoznam osobu, koja je pisala pre mene:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
Ja bih volela da upoznam osobu, koja je pisala pre mene:)
Ja bih voleio da upoznam neku Micu Septembar, bila ovde pre pa je nekako nestala, je l' zna neko nešto o njoj možda ? :hm:
Radila je često noćnu smenu pa smo zajedno lumpovali ovako forumaški :rumenko:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ja bih voleio da upoznam neku Micu Septembar, bila ovde pre pa je nekako nestala, je l' zna neko nešto o njoj možda ? :hm:
Radila je često noćnu smenu pa smo zajedno lumpovali ovako forumaški :rumenko:
Prenecu joj, kad je vidim ;)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
Prenecu joj, kad je vidim ;)
Ajde prenesi joj kada je vidiš, setiće se ona mene verovatno, davala mi preporuke za odlične filmove :) :bisa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ajde prenesi joj kada je vidiš, setiće se ona mene verovatno, davala mi preporuke za odlične filmove :) :bisa:
:cmok: Bitice mi, izazito zadovoljstvo da joj prenesem:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
:cmok: Bitice mi, izazito zadovoljstvo da joj prenesem:)
prenesi joj da mi ''duguje'' kafu i giros.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
prenesi joj da mi ''duguje'' kafu i giros.
Prenela. Rekla je :rumenko: Urasce te u toku ndelje. I rekla je, sad je presla u normalne smene pa se mozda i vrati u nromalu. :lol:
Сви су лепши на форумима.
Upoznala sam dosta "nikova" sa tri različita foruma. Ostavili su manje-više isti utisak kao i na forumima. U redovnom kontaktu sam sa dve osobe. Nisu učesnici ovog foruma. A na FB-u imam puno prijatelja sa raznih foruma i blogova, i nadam se da ću neke i upoznati face to face.
E nikad se nisam gluplje osecala nego danas :lol:
Bila sam na protestu protiv takse za `opasne` pse i tu je bila gomila drugara sa jednog foruma ciji sam clan, koji se bavi iskljucivo temama vezanim za tu rasu. Kako niko od nas ne zna kako drugi izgledaju niti se zovu, to je palo prepoznavanje po nickovima.
Prilazim ja jednoj crvenokosoj devojci jer sam samo njenu sliku videla na forumu, pa sam se nadala da je to ona, po boji kose. Pitam je: Izvini da li si ti Rale sa ast-a? Tako joj se pas zove. Ona me gleda kaze da :huh: Ja: Ja sam Juca, Julija :cao: (to mi je nick, a tako se moj pas zove) Ona se odusevi. Onda prilazi i treca, pricamo, mene ova predstavi kao Jucu, a ja pitam tu trecu a ko si ti? Kaze ona ja sam Loco :) Onda Rale, Loco i Juca gledaju ima li tu jos koga od `poznatih` sa foruma. Kaze Rale, Oneloveforstuff nam nije dosao :eek: Ma da li je moguce?:eek:
I tako, da ne gusim, ali predstavljati se nadimkom svog psa je bilo jedno sasvim novo iskustvo za mene a i za ove devojke :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babsi
E nikad se nisam gluplje osecala nego danas :lol:
Bila sam na protestu protiv takse za `opasne` pse i tu je bila gomila drugara sa jednog foruma ciji sam clan, koji se bavi iskljucivo temama vezanim za tu rasu. Kako niko od nas ne zna kako drugi izgledaju niti se zovu, to je palo prepoznavanje po nickovima.
Prilazim ja jednoj crvenokosoj devojci jer sam samo njenu sliku videla na forumu, pa sam se nadala da je to ona, po boji kose. Pitam je: Izvini da li si ti Rale sa ast-a? Tako joj se pas zove. Ona me gleda kaze da :huh: Ja: Ja sam Juca, Julija :cao: (to mi je nick, a tako se moj pas zove) Ona se odusevi. Onda prilazi i treca, pricamo, mene ova predstavi kao Jucu, a ja pitam tu trecu a ko si ti? Kaze ona ja sam Loco :) Onda Rale, Loco i Juca gledaju ima li tu jos koga od `poznatih` sa foruma. Kaze Rale, Oneloveforstuff nam nije dosao :eek: Ma da li je moguce?:eek:
I tako, da ne gusim, ali predstavljati se nadimkom svog psa je bilo jedno sasvim novo iskustvo za mene a i za ove devojke :lol:
pa to je divno iskustvo :afro:
jeste carapice, bas je to lepo :)