-
Re: "Kad lišće pada" ,najgledanija turska serija
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Nemoj bolje ni da gledas
preskoči se nešto u gledanju....ali, opet - kao da nisi preskočio...kao i kod svake serije - praznog hoda koliko hoćeš.
-
kaže nedžla oguzu ''šać mala ma!''...tj. '' ne pričaj gluposti!'' :raz_114:
-
je l neko gledao večerašnju epizodu?...da mi kaže u par rečenica šta je bilo....ili da gledam reprizu sutra :huh:
-
kako im ferhunde du*e pomera:raz_114:
-
a lejlu stiglo samosazaljenje...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
a lejlu stiglo samosazaljenje...
ma, samo je postalo nepodnošljivo očigledno....mada, već su malo dosadili svojom inercijom, mame mi. misle da sve treba oko njih da se vrti :huh:
e, a hajrije kako je grozna s onom rečenicom da joj obe ćerke imaju šofere :krsti: i da joj se ''dete'' ne prehladi i ne omršavi u zatvoru....missim, žena nije pri sebi...
-
aaaa Nedžla me nervira manipulator :aha:
Lejla je ipak i dalje u depresiji...
-
što je nedžla manipulator? meni izgleda kao da ne želi više da laže i da ozbiljno stoji iza onog što kaže.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
što je nedžla manipulator? meni izgleda kao da ne želi više da laže i da ozbiljno stoji iza onog što kaže.
Ona ne voli Džema. :aha:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kako znaš?
Pa očigledno je. I sama je rekla njegovima da je pristala da se uda da ne bi odbila Džema,i da je i njoj sve ovo neugodno.
A i nije ga nikad ni volela,nego ovo je linija manjeg otpora. Smatra da će ovako oprati sa sebe veliku mrlju.
-
ma, ne verujem da je tako....ona jeste lik koji teško izražava osećanja, ali stvarno ne verujem da bi se udala za njega a da ga ne voli.
mislim da se najviše udala da bi se sklonila od svoje blesave porodice, iako ih poštuje koliko je to moguće.
-
I to isto,sve samo ga ne voli :aha:
-
a je l ti znaš nešto što mi ostali gledaoci ne znamo? missim, je l znaš kako će se odvijati serija?
-
:qq: idu mi na nerve kompletno
-
ja nisam gledala veceras..radila sam,jesam li propustila nesto znacajno?inace i ja mislim da nedzla onog ne voli,s njim je samo iz jakog osecaja duznosti i zelje da svima pokaze da ne voli vise oguza..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
ja nisam gledala veceras..radila sam,jesam li propustila nesto znacajno?inace i ja mislim da nedzla onog ne voli,s njim je samo iz jakog osecaja duznosti i zelje da svima pokaze da ne voli vise oguza..
ma ništa posebno...ali riza radi 200 poslova da bi isplatio dugove, lejlu su smestili u bolnicu da leči nerve, nedžla je s kevom i nejir otišla u ada pazar kod fikret (ogromni džip, je l te :lol:), oguz je postao baja prodajući nekretnine (već vozi neki besan auto), ferhunde se prepucava sa tundželom - udaraju čežnju jedno drugom....i tako :dosada:
-
hvala prico..nista narocito..scenaristi stao mozak u tim trenutcima..:sojka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
hvala prico..nista narocito..scenaristi stao mozak u tim trenutcima..:sojka:
ma, baš sam konstatovala sinoć kako su postali dosadni....missim, ceo svet se kreće, a oni stoje u mestu kao kamen....još kad je lejla počela s kuknjavom kako je njen život statičan i neuspešan, a svima je bolje nego njoj :qq: