Re: Moram da vam se žalim...
Urusio se Android?!!! :cry:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lupe
Urusio se Android?!!! :cry:
da. pa dobro, koliko čujem, nije to ništa novo...važno je da su ga opravili do daljnjeg :)
Zovem juce frizerski salon da pitam koliko kosta šišanje. Kaže meni neljubazna teta:
- Ne mogu da Vam kažem dok ne vidim šta treba da se radi, kad pogledam reći ću Vam cenu.
- Treba da se skrati kosa za 1cm.
- Ne, ne, ne mogu, ne dajem takve informacije preko telefona.
:pada:
Kakav snobizam!!!!!!!
mislila je da konkurencija proverava cene.. :smeh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lupe
Zovem juce frizerski salon da pitam koliko kosta šišanje. Kaže meni neljubazna teta:
- Ne mogu da Vam kažem dok ne vidim šta treba da se radi, kad pogledam reći ću Vam cenu.
- Treba da se skrati kosa za 1cm.
- Ne, ne, ne mogu, ne dajem takve informacije preko telefona.
:pada:
Kakav snobizam!!!!!!!
ma, i moja frizerka tako....obrazloženje - ako hoće da dođe, doći će, ako neće baš me briga :lol: neću da se cimam za 300 dinara.
e sad ja da se žalim...
u devet uveče se setio da treba da napiše lektiru za sutra.. :koja: i da mu za to treba posebna sveska.. :ljut:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
e sad ja da se žalim...
u devet uveče se setio da treba da napiše lektiru za sutra.. :koja: i da mu za to treba posebna sveska.. :ljut:
hihihihi :) je l to ovaj što je V razred :) što mi je to poznato....a da vidiš ono - mama, trebalo je juče da dam 1200 dinara za....
taj... sve je trebalo juče.. :qq: samo se vrti pred ogledalom i namešta frizuru.. :sad:
i nije prijavio lektiru, da bi mogao na rođendan... :angry:
a sad da se ja žalim....mlađa je preko reklamiranja nekog kluba zaradila neke pare ( nisu male)....a ja nešto ne verujem, a ne mogu da je grdim da je ne bih obeshrabrila....
jedan divan čovek mi je rekao da ne brinem :) i ja sad ne brinem do daljnjeg.
ipak, šta da radim :hm:
meni frizer, opere kosu, osisa, opere kosu opet, isfenira i namesti frizuru za 300din :aha:
baš lepo što ne brineš.. :lol:
Ne postoji način da proveriš?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
baš lepo što ne brineš.. :lol:
Ne postoji način da proveriš?
jok, sve je urađeno preko fejsbuka u koji se ne razumem ič....a ćale joj oduševljen, pa bi moja akcija izgledala kao sabotaža.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rizibizlica
meni frizer, opere kosu, osisa, opere kosu opet, isfenira i namesti frizuru za 300din :aha:
Pa šta se žališ:pada:
:qq: ne dozovli da nas vreme pregazi.. daj da smislimo akciju..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manoletna
Pa šta se žališ:pada:
ne zalim se.. :aha:
zalim se sto me mrzi cesce da idem kod njega :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
:qq: ne dozovli da nas vreme pregazi.. daj da smislimo akciju..
je l to meni kažeš?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ma, i moja frizerka tako....obrazloženje - ako hoće da dođe, doći će, ako neće baš me briga :lol: neću da se cimam za 300 dinara.
Pa salon mi nije bas u komsiluku pa da se ja prosetam usput. S druge strane, u pitanju je fensi salon, koriste preparate koje ja inace nabavljam preko neta za upola cene, pa sam zato i htela da odem, da mi prate stanje i kad je vreme za promenu. Kosa mi je u uzasnom stanju, pa sam sad malo opsesivna. Ne ocekujem manje od 1500 din za sisanje, ali rekoh da proverim da nije malo vise, da ne padam u nesvest tamo.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
je l to meni kažeš?
Tebi, da.
Setio sam se jutros zasto sam hteo da se zalim na Stefana. Zalbi se pridruzuje Nera.
Na nasu izricitu trideset i trecu molbu da nam sredi kompjutere konacno se smilovao. Kupio nam bezicne miseve, pobrisao sve sto smo u kompovima imali, instalirao novi pretrazivac i sad nemamo ni jedno ni drugo pristup gotovo nigde. Nera ne moze da igra ni jednu igricu, nista jkoj ne otvara, ni meni ni njoj ceo dan nije otvarao Razbibrigu a meni uzgred ni Tajni kanal. :sad:
Jedno je sigruno. *ebacu mu mater za to. :sad:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
supermen*prvi
Setio sam se jutros zasto sam hteo da se zalim na Stefana. Zalbi se pridruzuje Nera.
Na nasu izricitu trideset i trecu molbu da nam sredi kompjutere konacno se smilovao. Kupio nam bezicne miseve, pobrisao sve sto smo u kompovima imali, instalirao novi pretrazivac i sad nemamo ni jedno ni drugo pristup gotovo nigde. Nera ne moze da igra ni jednu igricu, nista jkoj ne otvara, ni meni ni njoj ceo dan nije otvarao Razbibrigu a meni uzgred ni Tajni kanal. :sad:
Jedno je sigruno. *ebacu mu mater za to. :sad:
Znam ko će jedini da se obraduje :aha: