Planiram da... ispraznim pepeljaru :igrac:
p.s. U jbt, tek sad videh... ovo je ženski kutak :lupko:
Printable View
Planiram da... ispraznim pepeljaru :igrac:
p.s. U jbt, tek sad videh... ovo je ženski kutak :lupko:
svako jutro u 7 bacim smeće...
ostalo zavisi od koječega
a i ja poleteh po inerciji...
pokusavam da sredim sama problem oko cevi za odvod, sipala sam mr muscolo i toplu vodu i cekam efekat :hm:
to će baš pomoći...
nemam antifriz.. ovako ako je zaledilo, otopice topla voda, a ako je zacepilo nesto drugo, pomoci ce mr muscolo.. a ako nista ne uradim, moram majstora da jurim
pa ta topla voda će da se ohladi i smrzne pored tog ledenog čepa :(
pa sta da radim pricalice? ja cu i da odledim svoj deo odvoda, a sta ce ovi iznad mene? ili ovi ispod? ako mi poplavi stan kao sinoc jos samo jednom poludecu stvarno..
pa zar ne možete vodovod da zovete? missim javno komunalno preduzeće i da tražite intervenciju?
zauzeti su oko ciscenja skola, takav sam odgovor dobila... imaju listu prioriteta..
ma sredicu to nekako, samo da se ne ponovi...
danas laganica...samo ručak ću da spremim.
kad su Zadušnice,nakon povratka sa groblja,obično ne radim ništa..sem ručka i odlaska na kafu :)
sređivala sam stan, kuvala...i još koješta sam radila što nema veze sa vrednoćom :lol:
jaoj, radila sam isto što i svaki dan
usisala, pomogla detetu da uradi domaći, kuvala, širila veš, šetala ujutru jedno dete, pa posle drugo
pa kuvala večeru
i gde si bio-nigde, šta si raio--ništa, jer sam odgledala jedan ceo film
sređujem ormane :( nikad kraja.
opeglala sam dve ture veša (nije strašno, oko 40 min peglanja), raširila sam novi da se suši, pa ću sad da odem do pijace :say:
od jutros do sad:
spremila dci doručak
pomogla da uradi domaći
oprala sudove
skupila veš sa žice
sredila zečeve
išla u prodavnicu
podgrejala deci ručak
i opet prala sudove:zrika: