Re: Šta muškarci vole, zapravo?

Citiraj:

Prvobitno napisano od 
mica

Ne, daleko od toga.
Pre bih rekla, razmazeni. Sad, mozda me neko optuzi za neobjektivnost, ali navescu primer svog bivseg muza. Kriza, nema se novca, iskljucili nam struju. Lezi baja u krevetu i zove mamu da mu plati racun. Dosla beba, prva na svet. Nema pelena. Mamaaa, kupi pelene. baja i dalje u krevetu. Opet,kriza...Mamaa...it, itd... NA to mislim. Nikad nije digo dupe iz kreveta, jer mu je mama sve zavrsavala. POnekad sam se piaal, sa kim sam u braku:hm: mama ili on...

Mico, al' on se snašao, pa kako god to tebi izgledalo :lol:...Mada to više liči na ''bezobrazluk''..Ali na kraju krajeva, nije on kriv, verovatno je bio naviknut na takvo nešto...:dada:

Citiraj:

Prvobitno napisano od 
mica

Ne, daleko od toga.
Pre bih rekla, razmazeni. Sad, mozda me neko optuzi za neobjektivnost, ali navescu primer svog bivseg muza. Kriza, nema se novca, iskljucili nam struju. Lezi baja u krevetu i zove mamu da mu plati racun. Dosla beba, prva na svet. Nema pelena. Mamaaa, kupi pelene. baja i dalje u krevetu. Opet,kriza...Mamaa...it, itd... NA to mislim. Nikad nije digo dupe iz kreveta, jer mu je mama sve zavrsavala. POnekad sam se piaal, sa kim sam u braku:hm: mama ili on...

Znam slične primere, jedan imam u komšiluku al' ne zove mamu, već ode u kladionicu da zaradi kao nešto, pije, bije ženu i decu i tako žive :aha:
Ovo prvi put čujem, gde ja živim kada ništa ne znam :sad:

ja nemam mamu više od četvrt veka...
a i malo sam muško

zavisi kakve muskarce zelis.

Ne znam šta je to što većina voli.
Ja lično volim da imam pored sebe nekoga s kim mogu da se uFatim pdRuku i prošetam bilo kuda, bilo kada.
Da stavi glavu u moje krilo i da je češkam.
Da mi pokazuje da joj se stalo.
Da je svesna svoje seksualnosti, a ne da moram da joj crtam neke stvari, da se ne stidi svoga tela, nego da uživamo u njemu zajedno
Kuvarica mi ne treba, znam da kuvam
Čistačica mi ne treba, ne mora uvek sve da bude perfektno čisto
Zvocanje mi ne treba, toga sam se naslušao za vijek vijekova

Citiraj:

Prvobitno napisano od 
Bledoliki_Vrach

Ne znam šta je to što većina voli.
Ja lično volim da imam pored sebe nekoga s kim mogu da se uFatim pdRuku i prošetam bilo kuda, bilo kada.
Da stavi glavu u moje krilo i da je češkam.
Da mi pokazuje da joj se stalo.
Da je svesna svoje seksualnosti, a ne da moram da joj crtam neke stvari, da se ne stidi svoga tela, nego da uživamo u njemu zajedno
Kuvarica mi ne treba, znam da kuvam
Čistačica mi ne treba, ne mora uvek sve da bude perfektno čisto
Zvocanje mi ne treba, toga sam se naslušao za vijek vijekova

bogami :bravo:
jedino, ovo boldovano...tu treba i ti malo da poradiš, a ne samo da dobiješ na gotovo :lol:

Kao klasičan hedonista, mogu ti reći da uvek radim na tome, ali ako je neko kamen, ja od njega ne mogu napraviti vatru. http://razbibriga.net/imported/2011/12/348sxom-1.gif

Citiraj:

Prvobitno napisano od 
Sagacity

Mico, al' on se snašao, pa kako god to tebi izgledalo :lol:...Mada to više liči na ''bezobrazluk''..Ali na kraju krajeva, nije on kriv, verovatno je bio naviknut na takvo nešto...:dada:

Pa nije se snasao:) Mislim, sta ce biti kad mame ne bude? Lol...Odosmo sa teme skroz :huh: