malo smo skrenuli sa teme :dada:
sa kim biste se vozili da ima camac, na primer? :)))))
Printable View
malo smo skrenuli sa teme :dada:
sa kim biste se vozili da ima camac, na primer? :)))))
a sa markom, valjda...
ko je inventivan ovde?
mogao bih biti ja...:raz_068:
s kim bi pravili pizzu?
sa markom...
ko je duhovit, osim rileta?
Kojica:igrac:
Sa kime bi delili sladoled?
sa markom...
a ko je homofob ovde?
nema takvih
sa kim biste podelili parce pizze?
sa Cruz:)
Od koga bi uzeli buket ruza?
sa bilo kim, keve mi... oci pune, prazna usta, to ti je najgore... daj uvek, kuca ti pevala... :eek:
zbog koga biste uradili 400 trbusnjaka u teretani gde vas svi gledaju a nema grejanja i spusteni venecijaneri? :eek:
p.s. doktore, ne mi uleci :eek:
pa to nema sanse ni zbog sebe da uradim...
koga biste rado smestili na ringispil i vrteli, vrteli.... :say:
Ne znam...Cruz, evo tebe ali samo ako si rapoložena...:lol:
Sa kim biste jeli iz istog tanjira...:hm:
jao gde me nadje :lol: ko god bio gladan, samo da ima svoju kasiku :dada:
kome biste rado pucali penal da brani?
e, a da ti isprica riki za penal... bio turnir jedan u fuci u mahali i mi stignemo do polufinala... u polufinalu odigramo nereseno i penali odlucuju... a golman sto je branio kod nas bio rikijev rodjak neki... i stavi riki loptu na belu tacku, sutne i promasi i nasa ekipa ispadne.. sa druge strane se zaleti taj golman i iz sve snage viken - rodjo, heb*** ti mamicu kad te budem uhvatio... nervozan jer sam se ja nasmejao i nije mi bilo krivo.. riki iskusno brzim trcecim korakom krene na drugu stranu udje u kola i ode... izbegavanje rasprave, neko bi mozda rek'o.. posle se normalno nadjemo u kafani i oni su mi skakali po kicmi zbog toga jedno 2 sata... iz sve snage... za stolom carobna tekucina, 'leba, sto se rikija tice, mogli da me zezaju jos tri dana, ne bi neke vece reakcije pokazao... u jednom trenutku im dosadi i onaj jedan lik kaze - "rile, svega mi, ti odma' mozes da se zenis... koliko mozes da izdrzis, nikad sa zenom nema da se posvadjas" ... i onda su se svi smejali.. ha ha ha ha ha :eek:
sa kim biste se ljubili, na primer, u usta? :eek:
:raz_114:
znas kako ti je tada bilo, secas se? e sa zenom je bar 1000 puta jaci osecaj, pa ti razmisli :))))
ne mogu da ti kazem :stidljiva:
za koga biste u kamenolomu isklesali srce? :)
za manijaka, normalno :heart:
sa kim biste otisli na more, al' da vam plati sve, ono, pun pansion i ol inkluziv, znaci, ol? :eek:
Jao pa ne znam...:sojka: Ali jedno je sigurno tako loše stojim sa umetnosti da je pitanje kada bih to počela da klešem šta bi na kraju ispalo...:lol: :lol: Zato ne bih nikog da povredim...
Edit : Upade Rile...:eek:
Na more? Pa sa Riletom.....:lol:
Sa kim' biste razmenjivali sličice za album ?
i ja pitam gluposti, to se podrazumeva :raz_114:
pa sad.. sa pricalicom :srce:
kome biste ubrali tresnje sa komsijinog drveta, iako ima dva krvolocna psa vezana nedaleko? :jasenka:
edit: ala upadate, vise ne znam na koje pitanje odgovaram ahahaha :))))
Ne znam da li je vredno žrtve...Evo tebi bih kupila trešnje što da rizikujem sa kerovima...:eek:
Sa kim biste razmenili brojeve mobilnog...?
sa svakim ko zeli :g:
sa kim bi cekao u redu za pasos celu noc?
Vala ne čekam ništa..To bih ti Asterix sredila preko neke veze, pa na miru da popijemo po kafu...:lol:
Sa kim' biste rado otišli na pusto ostrvo...?