ja necu da se molim, samo cu da :pusi: i da ih posmatram, sve
Printable View
ja necu da se molim, samo cu da :pusi: i da ih posmatram, sve
ДемократÑка Ñтранка наÑтавља припреме за наÑтавак пљачке из првог круга!
19.05.2012.
ИÑпред Ñедишта ДС у Ðовом Саду у 18:30 из камиона јавног предузећа "Паркинг СервиÑ" вршено је иÑтоварање прехрамбено-хигијенÑких" пакета Ñпремљених за куповину глаÑова.
Ðакон што је незавиÑни новинар фотографиÑаР¾ ову Ñрамну Ñцену оÑобе које Ñу вршиле претовар "пакета демократије" Ñу покушале да му одузму фотоапарат и пратили га Ñве док им није умакао!
ЈавноÑÑ‚ Србије треба да зна да Ñе ово дешава у целој земљи и да Ñвако ко примети ове или Ñличне активноÑти треба да их пријави и обавеÑти полицију!
ÐŸÑ€ÐµÑ Ñлужба ПС
RTSCitiraj:
Ðиколић поверио мандат Дачићу
ПредÑедник Србије ТомиÑлав Ðиколић поверио Ивици Дачићу мандат за формирање Владе Србије.
ПредÑедник Србије ТомиÑлав Ðиколић поверио је Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð»Ð¸Ð´ÐµÑ€Ñƒ СПС-а Ивици Дачићу мандат за формирање Владе Србије.
ПоÑле ÑаÑтанка, који је одржан у ПредÑедништв у Србије, Ðиколић је Ñаопштио да је Ивица Дачић затражио од њега мандат за формирање Владе.
Ðиколић је рекао да га је коалиција СПС-ПУПС-ЈС убедила да има парламентарРу већину.
"У тој већини биће СÐС и УÐ*С и вероватно неки други предÑтавницРмањина грађана у Скупшини Србије", рекао је Ðиколић.
Ma jel to DS ide u opoziciju ili ja sanjam.. :eek:
:dada:
stigla dojava
na Vidovdan... bas lepo :dada: mislim da su zapravo cekali neki ovakav datum :hm: pa da se kaze jednog dana...Vidovdanska vlada je .... :drnd:
u svakom slučaju, nova vlada i nije tako nova...neke od njih pamtim po najgorim periodima u svom životu. ali, narod tako hteo, pa da vidimo da li će da bude dobra ta vidovdanska vlada.
Ma da smo pametni pa da ih vrtimo svake četiri godine. Ne valja kad jedni zauznu
busiju pa vladaju decenijama.
i ja sam za to kojice :dada: a mozda da mi umesto nove religije osnujemo novu partiju pa mozda i mi dobijemo svoje 4 godine :hm:
ovde se još nije desilo da sa nešto menja svake 4 godine, a kamoli da se menja na bolje u tom peiodu. nadam se da grešim ovaj put, iako moram da priznam da ''ovo'' stvarno nije moja opcija.