Ma jok, od ove se gubi... Upraznjavas je dok ti dupe ne sazvace bokserice do nivoa tangi. :lol:
Printable View
Ma jok, od ove se gubi... Upraznjavas je dok ti dupe ne sazvace bokserice do nivoa tangi. :lol:
promenite nacin ishrane i kvalitet.. i sve se dovede u red :]
pa dobrooooooo... nikad nisam bila na dijeti.. ali eto, kazem.
mada se ni ja ne pridrzavam bash istog sto sam rekla xD hahahaha
pa da.. ja imam tu tezinu sad :]
hahaha :D
nadam se.. iako ne znam koliko je to.. ;]
onda je dobro :D cuti.. cuti.. ja jos uvek mogu da obichem farmerke iz srednje Woohooo :D i dok je tako.. ja sam srecna :D
Nema djete
jesti na 3h...doručak nako 1h ustajanja..pa na 3h užina...itd...mora se tajming posštovati jer je cilj da metobolizam bude u akciji...
slatkiši na minimum i testa..salate povreće meso voće...mleko manje..kiselo da..masnoća dnevno 1 kaf kašičica...može kuvanje na pari..
komad gibanice s jogurtom pravljenom..sir samo feta i to malo..to NIJE dijeta već režim ishrane...
Uzimati Q10 i riblje ulje u kaps..od toga se slabi..sokovi veštački-nikakvi..Može čaša piva..vina...mineralna bez co2..
Šetnja dbevno 2 h(5 km najmanje) neobavezno..ili vožnja biciklom..roleri..teretana..plivanje.
isla ja kod nutricioniste..
:/
kad mi je dala spisak sta smem da jedem.. ja sam je pitala ima li nesto da uopste smem da jedem.. :( sve ono sto najvise volim mi uzela xD al nisam postovala.. kad primetim da imam koje kilo vise.. odmah se pridrzavam tog papira.. i vratim se u normalu :D
jel ti po ovom receptu vaka gooza ? :) :cmok:
edit: uletela mi Val u sekundu ali zna se cija je ona gooza :)
hahaha .. ciciban :haha:
ih, pa onda čovek ili žena ne treba ni da imaju porodicu ako će sve ovo da prate, nego samo da vode računa o kilogramima....missim, ok je sve to, ali ja to nisam nikad radila. ne kažem da sam u pravu, ali nemam vremena da jedem na 3 sata, kao beba....niti da šetam dnevno 2 sata.
naime, ne šetam ni kad imam vremena.
u stvari, ne žalim se ja na moju kilažu, izvinjotka.
hocete recept za jedan lepi zaoblen stomacic? mislim sto da samo ja budem napredna , ali to je vec za ljish :P
nešto sam juče razmišljala o ovome...sve je u redu i svaki režim ishrane ''pali'' što se tiče kilograma, ako je metabolizam u redu. dakle, promena načina ishrane, zdrava hrana, šetnje...sve to mora da donese rezultat u vidu željenog broja kilograma.
ipak, ako metabolizam nije u redu, ne postoji doktor koji će vam reći da ćete skinuti kilograme na samo gore navedeni način. odricanja su mnogo drastičnija i pitanje je rezultata. mnoge žene u srednjim godinama - njih posebno izdvajam jer one najčešće imaju metaboličke poremećaje - nisu voljne na taj napor.
a kod mladih i zdravih - neka samo vode računa šta jedu i stvarno će biti sve u redu :)