како су кооперативни ови који продају половне књиге :) плус, књиге су у одличном стању :) малтене су нове.
Printable View
како су кооперативни ови који продају половне књиге :) плус, књиге су у одличном стању :) малтене су нове.
uspela sam da naručim nešto što mi jako jako treba za posao :)
како се мачак данас мазио са мном...и како ми је добро испала погача и што је млађа ћерка научила да умотава сарму :drnd:
видела сам се са манетом :) срећна сам сад.
kaću ja ovako nešto napisati :srbpla:
meni danas lepo jer sam išla na klopu nisam morala da kuvam :hm:
колега нам је донео туфахије за дан заљубљених и по један цвет :) баш нас је обрадовао, младу колегиницу и мене :bisa:
на оним великим жбунпвима који први у пролеће процветају жутим цветовима, видела сам свеже пупољке листова :say:
moja deca :bisa:
хонорарчић :say:
неки налет позитивне енергије :) баш се лепо осећам сад :say:
kao da sam na lakim drogama, poslednjih par dana meni je stalno lepo raspoloženje :jasenka:
хонорарчић :drnd:
sunce :bisa:
мисао једног мог професора: ''не мора неко да буде леп...али ако каже нешто паметно - мени одмах постане леп!'' :)
mama mi je javila jednu jako jako lepu vest, koja me je mnogo obradovala i ulepšala ne samo dan nego i naredni period, dugoročno :say:
осећај да сам блиска са неким људима :bisa:
jedna poruka od kupca, koja je dokaz da vaspitani, dobri i ljubazni ljudi još uvek postoje :)
снег :say:
како ме је искомплементирао један колега данас :) уопште ми није било непријатно, а он је све свео у једну реченицу :sojka:
nova mašina radi :say:
ušla sam u pantalone broj manje :) :say:
ma nisu stare farmerke, nego su pantalone samo broj manje...i to neke somotske pantalone :sojka: al dobro, nisam pre mogla da ih zakopčam :drnd: missim, moje stare farmerke su mnogo brojeva manje, tako da sam ih odavno otuđila :hahaha:
nema šanse da više ikad nosim br. 36 :nene:
Dva predivna maila koja sam primio :bisa:
Jedan u poznatom i prepoznatljivo strogom tonu, ima da se javi kada se vrati sa puta :dada:
A drugi :bisa: sa nekim predivnim novostima, ma predivnim stvarima :bisa:
kasam videla http://madspoon.net/opusteno/Smileys...lt/d_sunny.gif pa sam za pauzu za kaficu isla u dvoriste i koolirala http://madspoon.net/opusteno/Smileys/default/beach.gif
Kada sam sinoć bio u kontejneru sa Keti i Beti :bela: :pusi:
:qq: sta si radijo sa njima tamo http://madspoon.net/opusteno/Smileys...yapyapyapf.gif
reko prcko da ce da mi nabije :lol:
našla sam starke po nižoj ceni :say:
što sam ukebala na bankomatu više love nego što sam se nadala :hahaha:
pa ništa posebno, bio je naporan dan, nije da nije...al se nekako sve kockice složiše i baš sam happy sad :say:
:hm:
nisu me zuljale sandale:blenta: samo to
na početku dana sam potpuno umorna, naspavana i raspoložena, odlično sam spavala....taman da je ovo jedino dobro danas - neće biti loše :P a nadam se da će biti još.....
saznala sam da se sutra nećemo dugo smucati dok čekamo bus, jer sobe napuštamo u 9, a bus dolazi u 14h... jedino što nije lepo u celoj priči je što u bg stižemo u 4 ujutru, šta ako ne uspem da probudim brata da dođe po nas :qq:
trenutno je to muzika koja ide na forumskom radiu... prija :raz_088:
popodne na adi :bisa:
pa eto...neki komplimeti, uvek prijaju :)
koješta :sojka: