danas spanać sa ćuftama od pilećeg mesa.
Printable View
danas spanać sa ćuftama od pilećeg mesa.
batačići i naokolo mladi krompirići :kreza: i zelena salata, rotkvice, supica sa knedlama
pijani šaran u foliji,krompir salata,puding od vanilije sa cimetom i jabukama
e da...umesila sam štrudlu sa orasima http://www.dodaj.rs/f/I/bF/1fck8PEY/viannen10.gif
paprikaš, zelena salata
Pasuljčinu.
musaka od tikvica sa bešamelom i za sutra - čorbast pasulj sa kolenicom...salata je od krastavaca (sa kiselim mlekom) i zelena.
pasulj sa domaća rebarca za sutra,a danas ragu čorba,janjeća plećka sa krompirićima i zelena salata:dada:
kupila sam 2 pakovanja raviola sa sirom i napravila sam sos od gaude, očas posla....plus zelena salata.
ćevapi :drnd:
ljubičasti kupus sa cimetom i teleće male kotlete..e to baš volem
pošto smo sami biće sasvim običan ručak :pardon: neko mesište ću da ubacim u rernu sa naokolo krompirom, zelena salata i to je to, i napraviću rafaelo kocke :vodanausta:
...krem čorba od tikvica, teleći kare sa senfom i šampinjoni, salata od kupusa i rotkvica...posle jagode sa šlagom, ko hoće.
moram se ispraviti: mlađe dete i njen dragi su sami kod njega, pa su nas zvali na roštilj i tortu, tako da nisam ništa spremala kući osim kolača :jasenka:
lajt supa od šargarepe i celera sa peršunom, šnicle sa pire krompirom, zelena salata.
ručak će biti za večeru, ako dočekam meso da stigne, špagete milaneze, brzinski i ukusno :vodanausta:
puretina u saftu sa špinatom,pita od borovnica:bisa:
beli sir i crno vino ali ne mnogo .... nego onako kulturiška
ručala sam pohovane krmenadle i pire krompir, sa zelenom salatom, a sve sam to prethodno sama skuvala (pohovala) :mv:
sebi sam samo ispržila slaninu, dodala sir i kupus salatu....a ostalima sve po redu - griz čorba sa kimom i vlašcem, grilovana piletina sa krompirićima i tikvicama.
danas sam ručala čips i sevn dejz :lol: i 3-4 kafe, male doduše.
pasulj :eek:
vrat koji sam upropastila misleći da mogu da ga ispečem u tosteru :srbpla: i krompiriće i zelenu salatu, to mi je uspelo :b:
piletina sa testeninom...ima neki sos za to, pa sam bukvalno preslikala recept sa kesice.....spremanje traje 20 min, a svi zadovoljni :lol:
slavsku trpezu:tupan:
punjeni šiš ćevap u aveniji gladnih :lol:
teleću čorbicu na šlepu :jasenka:
grašak, pire krompir, natur šnicle, salata od krastavaca, zelena salata...palačinke :b:
probudijo se lokal patriotizam pa sam jela zemunski rolovani ćevap :drnd:
napraviću ćuretinu sa mlincima, plus spanać...meni se užasno jede spanać sa kiselim mlekom, a oni mlinci će potpuno zadovoljiti moje ukućane. ima jagoda sa šlagom, a ova mala će da napravi kiflice sa sirom tokom popodneva...tako da :tibi:
musaka sa tikvicama i zelena salata, i kiselo mleko ko hoće :pardon:
grašak sa junetinom, zelena salata...i sad grickam kolač sa višnjama, onaj starinski skroz :bisa:
evo, musaka sa tikvicama je gotova i salata od krastavaca sa pavlakom....a biće opet kiflice sa sirom, ova mala se nešto provrednila :lola:
ručak je zapravo večera, fileti oslića i pomfrit :pardon: a kiflice sutra za put :lol:
danas je lazanja bila najsrećnije rešenje za sve :dosada:
svinjski file, grilovni šampinjoni i tikvice, salata od paradajza sa prazilukom, pita od višanja :dosada:
promašila sam temu :blenta:
tema:
ručak.
ćevapčići, feta sir, mešana salata
mislila sam da napravim lep ručak danas, ali kakav mi je svinjac dete ostavilo za doček, neću zinat :ljuta:
biće neka instant varijanta, ćureći medaljoni sa sirom i pire iz kesice i supa iz kesice... :namcor: