Printable View
4164+1
4164+2 min
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Hm, ovaj, pa.... :tol: A ne, ne, ja sam karakter (a to bi u prevodu :kojica: bilo- namćor. E nisam to) e ovo uspeva uvek..:raz_077:
4164+3 min
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica e ovo uspeva uvek..:raz_077: Auuuuuu, e ovo je već veliki izazov za mene. Ne mogu da odolim.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar 4164+1 aha... aha.. odgovorio si mi na pitanje... :trci: sad se više ne važi da brojiš...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Auuuuuu, e ovo je već veliki izazov za mene. hihihihihi... gotova igra.. progovorijo si...
Ali samo dok se onako lemaš sa nekom tvojom drugaricom. Posle nastavljam dalje.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica hihihihihi... gotova igra.. progovorijo si... Kakva, bre, igra? Pa ja sam ozbiljno uradio bojkot.
izgubijo si izgubijo... :trci: nisi nikaki karakter.. :igra:
I, i, jesam li te nasekirao?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kakva, bre, igra? Pa ja sam ozbiljno uradio bojkot. što ti je bio bojkot.. nisi mi ni nedostajao...:igrac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I, i, jesam li te nasekirao? malo, malo.. samo jednu mrvicu.. al sam znala da ćeš progovoriti kad tad.. :igrac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica izgubijo si izgubijo... :trci: nisi nikaki karakter.. :igra: Ali pogledaj cifru, pogledaj. I još bih mogao, nego mi te bilo žao. Znao sam da patiš, a ja imam dobro srce.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica malo, malo.. samo jednu mrvicu.. al sam znala da ćeš progovoriti kad tad.. :igrac: Pa kažem ti, nisam mogao da dozvolim da patiš ni tu mrvicu.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ali pogledaj cifru, pogledaj. I još bih mogao, nego mi te bilo žao. Znao sam da patiš, a ja imam dobro srce. ahahahaha.... :raz_067: i ja isto.. :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica što ti je bio bojkot.. nisi mi ni nedostajao...:igrac: Pa šta je sad ovo? A ona mrvica?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa kažem ti, nisam mogao da dozvolim da patiš ni tu mrvicu. Hvala ti puno. :raz_067:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ahahahaha.... :raz_067: i ja isto.. :raz_067: :raz_067: :raz_067: Ma ajde, šta nam, pa, fali?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa šta je sad ovo? A ona mrvica? Ma ko obraća pažnju na mrvice. :raz_068: