Re: Šta ste kuvali danas?
riblju čorbu sas gomilu razne ribe, malo testa sa strane i zelena salata :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
a gde si našao tu raznu ribu :huh: danas na pijaci sve zatvoreno bilo...kasam ja došla, oko 14h.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
a gde si našao tu raznu ribu :huh: danas na pijaci sve zatvoreno bilo...kasam ja došla, oko 14h.
Ma mistralova smrznuta mešavina u Maxiju i malo lososa pride :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Ma mistralova smrznuta mešavina u Maxiju i malo lososa pride :lol:
a ja mislila ti krknuo deveriku i još koješta :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
a ja mislila ti krknuo deveriku i još koješta :lol:
60% (deverika, keciga,mrena, crvenperka, karas, bucov, klen, jaz) tri vrste šta zapadne, 20 % šaran, 20 % som vijetnamski...
nemam ja pojma za tu mešavinu :(
šnicle od svinjskog buta u sosu od belog luka. obarila sam pirinač i oprala salatu, pa neka si ugode kad ja ne budem kod kuće.
Pokušavam da napravim pitu sa prazilukom i pečurkama od kora za gibaju sa heljdinim brašnom :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
a gde ti stanujes :hm: jesi mi daleko?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
a gde ti stanujes :hm: jesi mi daleko?
15 - 20 minuta ako sam ja izmedju redova dobro pročitao :lol: ... al čorbe više nema ...
Moracu sutra da napravim nesto slicno, na veliku zalost ukucana koji to ne vole, dao si mi dobru ideju :sale:
OT: danas pravim pizzu, sama napravila kore
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
Moracu sutra da napravim nesto slicno, na veliku zalost ukucana koji to ne vole, dao si mi dobru ideju :sale:
OT: danas pravim pizzu, sama napravila kore
Bože pa podrazumeva se da svako ko postuje na ovoj temi ume testo za picu da napravi .... šalim se ja malo ...... drago nas je da sem Priče i Bise (znam da sam mnoge zaboravio) ima još poneka koja zna znanje :aha:
^u mom slucaju to nije za pohvalu, samo nisam nasla kore koje inace kupujem :sojka: tako da ce ovo biti jedna hlebasta pizza, al pojesce se, ne brinem se :onajede:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Bože pa podrazumeva se da svako ko postuje na ovoj temi ume testo za picu da napravi .... šalim se ja malo ...... drago nas je da sem Priče i Bise (znam da sam mnoge zaboravio) ima još poneka koja zna znanje :aha:
pa ja ne znam da pravim testo za picu :pada: nisam nikad ni probla da to napravim, jer ne volim picu :lol:
gotova je paradajz čorba, natur šnicle i sad pravim pirinač kao prilog, sa prazilukom...salata - zelena :)
ukrčkaću danas pasulj....ili sa butkicom ili sa suvim rebrima....videću šta ću naći na pijaci.
Sarmu, sas suvo meso i punjenu suvu crvenu papriku i koh :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Sarmu, sas suvo meso i punjenu suvu crvenu papriku i koh :aha:
pa gde je fotka :( misim od sarme...missim da je to prva sarma na forumu ove sezone.
http://razbibriga.net/clear.gif
Nemam bolju, a mrzi me sade da ih slikujem :aha:
spagete, milaneze valjda...