:bravo: :)
za ručak neću ništa da kuvam, jer nikoga nema u stanu osim mene....a imam i pasulja sa dokolenicom od juče.
Printable View
danas cerka kuva, idemo da vidimo unukicu, slobodan dan za mene :raz_125:
http://razbibriga.net/clear.gif
e pa eto, uspela sam da umotam sarmu i da napunim ostatkom fila par ovih malih paradajz paprika...nisam znala šta da radim drugo i sa filom i sa tim paprikama.
inače je lonac od 8 litara, nemojte da vas buni što nije pun :) sarmi ima 38
Aaaaa, el mogu se samopozovem na rucak?:)) Mi danas nismo nista kuvali, samo smo iskekli koske od krmenadle i evo se prze, pa cemo da glockamo koske :)) A deca imaju punjene tikvice od juce:))
pa micke...nemam ništa protiv. sarma je lepša sutra, da ti kažem...a imam i pasulj sa dokolenicom.
Joj prico, ja volem i jedno i drugo :) A meni kad das iszbor, nije dobro :nene:
Vrlo rado bih dosla :) Ali ovo dvoje malih me ne pustaju didem nigde, pogotovo sto radim nocnu veceras :kk:
A, voda mi ide na ustaaaaaaaaaaaa
Može ova :hm: na mesto one ...
http://razbibriga.net/clear.gif
pasuljčić sa dimljenim nogicama...
paprikaš...
zahvalna klopa
Nisam mu još dao ime:
Praziluk , crni luk propržiti na tihoj vatri ..iseći svež kupus kao za salatu i upržiti..dooooobro..
U vodu staviti da se skuva..; krompir , šargarepu. pileće meso..batak. karabatak...brokoli, celer, paškanat..
Kad se ovo prvo upržilo , dodati pirinač..propržiti i nalivati vodom u kojo se kuvalo meso i povrće...
Iseckati kuvano povrće na kockice..i spojiti sa lukom i kupusom..promešati lagano..začini po ukusu..mopžete da dodate paradajiz soka..i u rerenu..
Meso nisam stavljao u jelo već sam propržio pečurke i tu stavio meso..uz malo one supice od kuvanja i mleka..
Dakle Bilo pileće Meso u bešamel sosu sa pečurkama i prilog Đuveč sa svežim kupusom ..eto sad ima i ime..
Of kors domaći hleb od crnog brašna..
pa da, taman htedoh reći - booogati đuveč :bravo:
Danas ništa.Išla kod roditelja na ručak i kolače.
dimljena piletina i salata od zelene boranije, bice i palacinke sa eurokremom malo kasnije