pizza i koka kola :drnd:
Printable View
pizza i koka kola :drnd:
tortilja sa piletinom i šunkom, i svašta nešto još u njoj ima, raznih priloga :onajede:
ručak je danas improvizacija jer nas večeras čeka društvo sa ribom na roštilju i koječime još
kifla sa mladim kajmakom i pečenicom, paradajz salata
špageti sa tunjevinom
povrće iz voka (crni luk, tikvice, šargarepa, šampinjoni, crveni pasulj) i salata od paradajza
ništa, nit sam jela nit kuvala, tako mi nešto bezveze dan prošao
deca su imala supu i belo meso
biće ona kineska mešavina povrća i pirinač, belo meso, supica, pita sa višnjama
grčka musaka, paradajz salata, sladoled
vodu :m:
mislim da ću da napravim punjeni paradajz i salatu od zelene boranije :cruz:
gulaš
kuvao sam kotlić u subotu s gulašom, skuvao sam se i ja, ali je gulaš bio za kuvarske knjige
u dogovoru sa mojom vesnom, napraviću slatki kupus sa povrćem....cuca ima punjene paprike.
pizza u hodu :zvekira: danas nema kuvanja :nene:
završavam sataraš, pa odoh na plažu...ješću ga večeras :lol:
blitva, krompir i fileti oslića
ostalo pola šerpe sosa za špagete, samo da dokupim testeninu :drnd:
lignje sa krompirom u belom vinu, ruzmarinu i tako to...plus zelena salata
punjene paprike
brodet od škarpine je gotov, sad se kuva krompir za salatu i kasnije grilujemo orade, cipole i brancine (sveže lovljene) :) biće extra! marinadau takođe spremam, tj preliv od maslinovog ulja, belog luka i peršuna sa sokom od limuna.
nije vruće, razvućiću domaće kore i napraviću zeljanicu :pekarka: i čorbica od spanaća
:blenta:odo kod Fajf na zeljanicu ...ova moja kupus :ljut:
danas sve neko povrće na razne načine plus šampinjoni grilovani :)
ja ulovila neku sardinu u frižideru :cao:
napraviću gulaš od pečuraka (dobila sam na poklon lisičarke i vrganje :) ) plus neka salata od pečenih paprika, na primer
pravim rižoto, a simonidi spremam i belo meso u sosu od ruzmarina...dodajem paradajz salatu.
uf..preveliki je to meni..da ovde stane...
ispržio parče i po hleba i namazo belim lukom. Pola litre jogurta.
A za večeru, tu negde oko 1 po ponoći ću se nažderem.
nabavili smo dve hobotnice od po 2 kila, očišćene...mećemo pod sač danas čim se lepo vatra razgori...sa krompirom, belim vinom...njam njam :)
danas je riba na meniju ceo dan...škarpina, cipoli, gavice...gavice pržimo, ostalo grilujemo, sad sam spremila i crni rižoto, da imamo za večeras....biće extra, jer se skuplja društvo da se malo zejzamo :lol:
neki roštilj
blj...aj dont lajk roštilj
Pravio pizzu
spremne tripice, što kaže vesna....a po naški - škembići.
spremićemo danas paštu sa gamborima
sinoć sam ukrčkala pasuljčinu sa mesnatim rebrima i suvim mesom....imamo salatu od pečenih paprika.
šarene makarone i rukolu sa paradajzom
zapečenu boraniju i salatu od krastavaca
pravila sam rolnice od povrća, pirinač sa šampinjonima i paradajz salatu (sa rukolom)