ćerka :ljuta: ako nešto mrzim to je da mi neko kroji dnevni raspored... i pritom ga ni sam ne poštuje
Printable View
ćerka :ljuta: ako nešto mrzim to je da mi neko kroji dnevni raspored... i pritom ga ni sam ne poštuje
pa ništa:blenta:
Ma neki deda dok sam čekala nešto u redu na pijaci, unosi se mom detetu u kolicima : Jaoo i tebe su morali da vuku, (tim rečima)što te nisu pustili da spavaš :facepalm: Ali onako priča sa sve osmehom...
Ja mu kažem :pa ne spava on toliko dugo ujutru! On sleže ramenima...:blenta:
Mislim em nije hladno toliko, deca moraju malo na vazduh :ljut:
A kad je hladno pogotovo čujem komentare , kažu mu "jao pa gde si ti pošao" Znači odem samo do prodavnice ispred zgrade da dete udahne vazduh !
Ali najjači su ujutru bez obzira koliko je sati, manje od devet nije , nekad deset kad izadjem i uglavnom komšije: "Jeste poranili ?"
-Jesmo poranili smo! :blenta: A dan nam počne mnogo ranije, al ajde...
Ne znam , kao da žale decu kad vide da su napolju :hm:
šta bwe brige, anđelice....meni i dan danas kažu, kad idem na pijacu u 11 ''jeste vredni, komšinice?'' :hahaha:
uf što i mene zna da iznervira to indirektno džvonjkanje... kad se obraćaju detetu a poruka je jasna i zna se kome upućena :ljuta:
davno beše ali sećam se i ja tih situacija: buci buci buc, pa devocice mawa zasto te mamica nije poklila necim...buci buci... :blenta: a napolju 30 stepeni :ljuta:
Važi pričo , :cmok: ne nerviram se više , lakše mi je kad ispričam ...:lol:
:dada: Tačno fajf, obraćanje detetu, buci buci taj fazon, :dada: Pazi ti njih ..:namcor:
Ma bilo je i za to pokrivanje , zakopčavanje, sve živo ...:aha:
Ma samo ih ignorisati :b:
прича коју ми је ћерка управо иÑпричала, везано за веома извеÑно будућег пријатеља, Ñа којим мој драги није у "љубави"... беÑна Ñам и на њу што је допуÑтила да он тако извређа њеног оца у причи пред њом, и да она не одреагује... овоме не Ñмем ништа ни да кажем
мама....по хиљадити пут Ñам јој рекла да не Ñтруже тефлонÑки тигањ ножем :ljuta: и не вреди, бокте...не вреди...Ñве ћу те тигање да јој дам да ноÑи кад буде одлазила.
Magla , gusta kao testo , a koja me je jutros ispratila na posao a i dopratila... :misticlady:vlaga sto mi kosu kovrdza i jos svasta nesto ali necu dalje , da ne kvarim ovu prelepu muziku sto slusam.. Jesen stize dunjo moja... i legendarni Balasevic :bisa:
bankomat na sabajle :psihic:...uopšte mi nije jasno kako takve stvari mogu da se dešavaju:(
јал мама јал лелемоод :pusi2:
brat :ljuta: i njegove lascivne izjave... moreeee :ljuta:
Danas? Nema šta nije..
pa mozda malo sva ta guzva , galama, trka i zbrka.... rasprave do besvesti , ali mozda je to samo jos jedan dan u nizu , svakodnevnica...... :rile: u kojoj neretko i uzivam..
oni sto pilje u tebe i jos se drze na nepropisnoj udaljenosti:namcor: tj. previse blizu :psihic:
kad ih nisam sutnula :namcor:
:psihic::psihic:
ništa još :lol:..tek je krenuo dan,
ia vremena