То све може да се деси и са 20 (и све чешће се дешава), моја колегиница трудна у 40, па трчи уз степенице.
Седми месец.
Ај даље, шта има...
Printable View
То све може да се деси и са 20 (и све чешће се дешава), моја колегиница трудна у 40, па трчи уз степенице.
Седми месец.
Ај даље, шта има...
pa moze al' ovde je izvesno definisano ko pravilo osim ako zena nije sa misicnim trbuhom ko svarceneger :lol:
sta dalje...? zaebano ako ne zna sta je ceka kad se poradja u srbiji....mozda i bolje da ne zna...
Па то знамо :lol:
Није бре Марлоне, многе жене не леже, ал девојке све чешће :facepalm:
И све гутају неку хемију против спонтаног :facepalm:
pa gutale su i pre no sto su ostale u drugom stanju da ne bi zanele...kazu ne moze ako udje na usta a ja kazem da moze :jede:
Седеле на ладном бетону :qq:
zapalu se jajnici i sve iz grkljana od vece pre toga im se slije niz zdrelo u otvorene jajne kanale...i dzaba ti pilula za dan posle :jede:
Па не причамо о пилули за дан после, нег да чујемо твоја искуства кад је беба стигла.
Ти рече из искуства а само трудноћу и порођај описујеш. :qq:
Па да видим како му је било :bela:
Наравно да нисам. :raz_096:
:raz_016:
ybt ugrabih vreme kad je zaspala al' nikom da ne kazete....mis ova beba od 323meseca :lol:
ne znam sta da ti kazem o mom iskustvu.... ono da su zene jace stos drvila na chetu ne pije vodu kod mene jer bi mogao da ti kenjam o stvarima sa kojim se muskarci muce i koje nemaju veze sa bolescu i sl. glupostima.... elem, znaci nema blage veze jer ja sam to gledo mis dranje, napinjanje, krv i ostalo i zaebavao se kolko mi bilo muka da su na kraju morali kolektivno da me izbace iz sale jer su se smejali a porodjajka me klala pogledom... jes da posle tog sto sam vido dve godine nisam mogo nish da kreshem jer ko pavlovljevom keru mi bilo brrr grozno i bljak..... a stos tice bepcheta... eeee, pa jbg.. nem nish sladje kad ti ga nako zamotaju ko mirisljavu kiflu i kazu potpisi revers i sikter sa njom a ti je drzis ko james bond onaj upaljac od nuklearke jer ako samo malko mrdnes imas utisak da ce ti ispadne i sve ode u pm.... pa zadignes malko ono sto joj pokriva oci tek da vis jel spava, a ona ybt gleda te ko matora sa dva oka ko sjajni safiri i pita pogledom.... a koji quratz zevas u mene budalo ko da nikad nis vido bebu..... neko moje iskustvo sa decom je sledece za one koji nameravaju.... ako si musko odradi svoje sta treba i begaj kad porodjajka udje u cetvrti mesec..... navrati ponovo u njihov zivot tek kad napuni bepche oko 25 godina 'nako ko gdin coek u belom odelu kucas nogama na vrata jer su ti ruke pune poklona i vicesh da te cuju.... juhuuuu evo ga tataaaa.... mis upucace te il' izbaciti na ulicu ko krpu al' i to je bolje jer ces makar biti ziv i sa zdravim unutarnjim organima i zivcima ko strunama :lol:
'ebo vas forum i bebe i porodjaji....
:haha:
Konan je imao sličnu ideju. Hteo da me vrati kod mame dok se ne porodim..
al ovo je bolje... :lol:
nikad mi neće biti jasna želja da muž prisustvuje porođaju. ne znam ni jedno pozitivno iskustvo, mislim kod muškarca...
Vjerovatno si u pravu..ja sam iskreno protiv takvih kombinacija ..ženi treba ostaviti majčinstvo u njegovom najiskonskijem obliku
a muškarcu očinstvo i njegovo slavljenje u dobroj birtiji:)
ali,da ne spamujemo temu..nedavno sam srela jednu ženu koju dugo nisam vidjela..gurala je kolica i sva se pretvorila u jednu nježnu pahuljicu koliko je treperila nad bebom koja je mlatarala rukicama..ona ima 42 godine i to joj je drugo dijete..na tren djeluje kao da je baka,ali kad malo bolje pogledah vidjeh sjaj u očima im iskre nevjerovatne radosti tako da je ta žena odjednom imala nepunih trideset..tako podmlađena ljepotom novorođenčeta..