Ja samo dalje...prenosim (do mog registra:mrgreen:) a oprastam...skoro...besplatno, kosta samo...duse :andjeo: (kad imas dusu, telo je...tvoje).
Printable View
Ja samo dalje...prenosim (do mog registra:mrgreen:) a oprastam...skoro...besplatno, kosta samo...duse :andjeo: (kad imas dusu, telo je...tvoje).
Џаба мени опрост кад ја самој себи не могу да опростим. :(
ja cu sada da se izlogujem i to ce biti jos jedan greh. :kafa:
Ne trebas sebi prastati, to ja...radim. Idi i dalje...gresi :kadi:
ja čekam da čujem neki ozbiljniji greh pa da preduzimam šta već treba i mora...do tada igrajte se sami :jede:
Pa da im menjas ime, ne moze to...tako, mora se...dalje ziveti, ali...ociscen bez...promene identiteta
Rado bih se ispovedila ali ne znam šta je greh a šta ne. :rumenko:
Onda ti je ceri oprosteno, idi i zivi dalje tako...bezgresno (jos nisi za...nebo, ne pricas o...sexu :mrgreen:, al doci ce i to...vreme).
Šta mi je oprošteno? :sojka:
Tvoja neiskrenost :andjeo:
:(
Aha, sve ja vidim i znam, samo...prastam (ostaje u registru :mrgreen:), ne moras se...brigas.
Zbog čega si tako grub?
Nisam bre, ovde se ispoveda, to najcesce...grubo zvuci :cmok:, ti o`ma...licno :sad:
Kako da se ispovedim a da ne bude lično? Nisam još ni počela da pričam a već si mi zamerio da sam neiskrena.
Sta da radim kad` sve...znam :rumenko:, nije licno, samo ti pricaj (moze i na PP :mrgreen:, rado...oprastam:andjeo:). Sad ozbiljno, necu vise da te...prestrasujem :sad: (mada rado to...radim).
Ovo je suviše komplikovano za mene. Ne volim da razmišljam.
:cao:
Ko je ubivo muhe? :ljut: