Re: zene pitaju a muski odgovaraju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nisi jedini, ako je za utehu.
Nije.:)
dakle, da li mislite da je veliki kunst voleti lepu ženu? ili je veći voleti ženu prosečnog ili čak ružnjikavog izgleda?
U rečniku nemačkog jezika "Kunst"znači,zanat,umeće,veština...Moram priznati da mi nije baš poznato značenje ove reči kod nas,ali ako podrazumeva umeće,ili veštinu,misli da bi moj odgovor na ovo pitanje podrazumevao da voleti nije umeće...I da srce ne bira kako će izgledati onaj koga ćemo voleti.Već način na koji hoda,govori,misli...Kako se smeje,i na koji način joj kosa leprša na košavi kad krene sa Dunava...
lepo ti razmišljaš, kovač...ali mnogi pripadnici tvog pola prvo gledaju da l je žena lepa, pa tek onda nešto drugo....retko koga zanima kakva je ružna žena, kakva joj je duša.
mislim da žene nisu takve.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
lepo ti razmišljaš, kovač...ali mnogi pripadnici tvog pola prvo gledaju da l je žena lepa, pa tek onda nešto drugo....retko koga zanima kakva je ružna žena, kakva joj je duša.
mislim da žene nisu takve.
Tačno je to...Ali mislim da takve veze ne opstaju dugo...Mislim one u kojima su muškarci sa ženama samo zbog njihovog izgleda...
Meni je najvažnija energija,ono što se oseti izmedju dvoje,ona neprekidna nit kada osećaš da se nalazite i u "prošlim životima".
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kada ste ljubomorni?
kakvo pitanje, pa NIKAD :lol: ...kad ce ti priznati :)
Ljubomoran sam kad svoje telo čuva samo za sebe.A u Bibliji lepo piše"Postaće dvoje jedno telo...."
Znači to je i moje i imam pravo na to.:mirka:
uvek sam ljubomoran, niko ne pipa moje ako je moje samo moje ima da bude
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
uvek sam ljubomoran, niko ne pipa moje ako je moje samo moje ima da bude
onda ti nije lako....jer si stalno sumnjičav.
bas me briga, takav sam!, sto je najgore pobijem se jednom i jos popijem batine, izuse nas posto smo bili dvojca al znas sta je izuvanje od batina i to u Srbiji naravno, od tad kad dodjem u domovinu ko pudlica sam!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
bas me briga, takav sam!, sto je najgore pobijem se jednom i jos popijem batine, izuse nas posto smo bili dvojca al znas sta je izuvanje od batina i to u Srbiji naravno, od tad kad dodjem u domovinu ko pudlica sam!
qq:stid:
zasto vas vise pale ljubavnice nego vase zene kad su moxda i one necije ljubavnice:igrac:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
zasto vas vise pale ljubavnice nego vase zene kad su moxda i one necije ljubavnice:igrac:
Зато што љубавнице попуњавају оне празнине у нашим животима које жене направе ...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Зато што љубавнице попуњавају оне празнине у нашим животима које жене направе ...
polovican odgovor...
ima li vas muskih jos ovde?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
Ne bitno da li je ljubavnica ili zena,ali ako je zaista ZENA,za nju je deplasirano reci da pali,ONA je daleko nesto uzvisenije od toga.!!!!
upotreba zargona i nista drugo...hvala ako je to odgovor