a sad ću da sadim cveće :jasenka:
Printable View
a sad ću da sadim cveće :jasenka:
ja cuvam dete dok spava ...a sta ce da jede kad ustane neznam :mrgreen: ...sunce je krivo za sve ...
i posadila sam cveće i oprala sam sudove 100 puta i dosta više :psihic:
ja od svih planova napravila rucak, i oprala prozor i venecijaner:zrika:i plocice okolo
al bas me briga..
za sad još ništa
mada, ustavri ja na ovu temu i ne moram da odgovaram jer svaki dan radim jedno te isto:ljut:
danas ću da sređujem terasu. tu ima dosta posla - da se kompletno promeni pesak u kadici za mačke, da se izbaci stari, da se operu prozori i poređa sve lepo u plakaru, prebriše pod, izbaci neki krš koji se tu-i-tamo nekako uvek ''složi'' na kraju na terasi...
a onda ću da pređem na ribanje kupatila i wc-a :(
odmicanje šporeta, frižidera....sve ću da radim, samo na mačka da ne mislim.
opeglala sam mašinu veša, raširila novi veš da se suši, oprala sudove, zalila cveće...otišla na posao i radim već 3 sata, kao :lol:
zalila sam cveće, oprala sudove, skuvala ručak..i sad ću na miru da forumašim jedno pola sata, pa da odem na posao.
malo sam sredila vašar, usisala tepihe i prebrisala parkete....umesila sam hleb...i ništa više nisam radila, a imam još.
:tupan: promenila posteljinu, usisala tepihe, prašina ukolnjena, oprani prozori u dnevnoj sobi, skuvan ručak...imam još posla, ali to ću malo kasnije.
išla u kupovinu i skuvala ručak
bas nista, cak ni kafu sebi nisam skuvala :cruz:
ma ništa danas...samo kuvam ručak, a treba daaaaaa....:tupan:
ustala užasno rano (pre pet).
onda sam nešto umno radila :lol: do 7.10, pa sam sela za :laptop: i počela da čitam novine. uporedo sam zirkala na 4um :blenta:
kad se u glavi složio spisak za nabavku i kad je prestala kiša, uprtila sam se na pijacu.
donela svašta :blenta:
od tad (nešto pre 11h) do sada ne mrdam bre iz kujne :ljuta: aj što ne mrdam, nego samo stojim, nikako da sednem, leđa me otkidaju.
a još me čeka džem od jagoda....
опрала судове и скупила веш са жице, ништа страшно, данас нисам имала посла
samo oprala sudove, sredila kupatilo i wc, sklonila veš koji se osušio, napravila ručak...takoreći - neosetno :lol:
:facepalm: šta sve ne uradim subotom, nekako se nagomila na još veći posao tokom nedelje....zato sam danas svojski zapela, zavrnula rukave i krenula u pohod sa deterdžentima i gumenim rukavicama :grip:
spremam stan :kk:
орибала кујну и раширила веш, а после ишла у комшилук на годишњи помен покојној баби
добро, ово задње не спада у кућне послове, али у комшијске обавезе спада