I ovde fali uputstvo..Kako da postanem ''alfa žeMka'' kada nemam smernice....:hm:
Printable View
I ovde fali uputstvo..Kako da postanem ''alfa žeMka'' kada nemam smernice....:hm:
Moras prvo da preotmes od druge zenke alfa muzjaka.
ah da
u muskoj postavci sveta, zena je samo ono sto je u odnosu na njih..nenadjebive..
zbog njih ce se zenke klati, svadajti , boriti, otimati ...i sve tako..:lol:
Dobro Wolf...Onda nikada neću postati prava ''alfa-žemka''..Nekako ne radim drugima, ono što ne bih volela meni neko da radi...
Znači od mene nikad ''alfa ženka''...Šta ću...Istina je nekada surova...:lol:
Pa moze i da proba na lukavstvo, ne mora da se kolje samo da bude dovoljno inteligentna.
Čovek se rodi lukav...Kod mene se to vidi na licu..Odustajem...:( jer bih bila odmah provaljena..Ne vredi...
Onda to nije za tebe ali mozda mozes biti desna ruka alfa zenki.
Misliš da joj ''držim sveću'':lol:...A to ne mogu...:nene:
Pih, ni to ne mozes.
Pa ti si onda beznadezan slucaj.
Ma jesam..:aha:
Ali nema veze, bitno je učestvovati...:lol:
Haj'mo o vodiču:ripa: još nikako da dođemo do toga kako postati prava alfa:drnd:
Izgleda da se sa tim radja :hm:
Ajmo, ali da li cemo prvo uputstvo kako postati alfa zeMka u svojoj kuci, ili u drustvu :hm: menscini da ne mora onaj ko je alfa na jednom polju, da bude alfa i na drugom, to je moj umetnicki dojam o tome :lol:
pa sad..ja bih prvo alfu na makro nivou:)
a taj mikro nivo u kući,mislim da nije najnužniji..svaka je u kući alfa:haha:
Mislim da treba za pocetak sevati i streljati ocima, da svako iz okruzenja ko se usudi da misli svojom glavom, dobije jedan prostrel pogledom, i da ubuduce ide kod Alfe po svoje misljenje :)
Kao prvo mora da budete na forumu 24h dnevno. :drnd:
Tacno, znaci da stavimo to kao tacku 1. u Uputstvu? Stav. A kakav stav? Kao Rambo kad izroni iz vode i pocne da puca, ili nesto zenstvenije?:drnd: Ili samo uci i zraciti :hm:
blizu sam, blizu, mozda mi koji sat samo fali :jasenka: