šišanje, sređivanje terase i tako neki osećaj da je sve ok
Printable View
šišanje, sređivanje terase i tako neki osećaj da je sve ok
e vako... kasam krenula u poštu nađem pored groblja jedno maleno kuče, tek progledalo, na sred ulice :( gladno, mršavo, pokislo... i sklonim ga na groblje da ga ne bi zgazio neki auto... i rešim da ga ponesem kući i nahranim, ušušukam i pokušam da ga udomim... kad sam se vratila, uđem na groblje kad njega nema... pitam ženu u cvećari da li ga je videla, kaže ona, evo, uzela ga je ova komšinica od preko puta... ja se okrenem, pogledam, kad scena divna :bisa: ona ga drži na grudima i mazi i priđem malo bliže a ona kaže uzela sam je i sad je moja, malena devojčica :) zadržaće je i sva je srećna :bisa:
eto, tako za lep početak nedelje :)
Jedna mala slatka ptičica koju sam našla na terasi :say: .. Vratila sam je odakle je došla :zbogom: :bisa:
unukice i ćerka:bisa: aj dobro, i zet :b:
našla sam odgovarajući grejač za mašinu, konačno jopete radi :prcko:
"pujo te vojim" :rumenko:
dve divne devojke i dogovor sa njima :bisa:
:telefon: dovoljno :blenta:
sale da ti ne bude previše :hahaha:
tema:
dobila sam puuno starih novina u kafiću :lol: sad kuce mogu komotno da pipi i ostalo...
majstori .... nazire se kraj urnebesu :bisa:
zamisli kad ti majstori ulepšaju dan :qq: znači stigo si do dna danceta, čist Laza
fenomenalan ručak, prelepo vreme, plaćen kosač trave :lol: šta još da poželim :bisa:
diklofenak duo,svaka mu čas :m:
:sun:
videla sam tatu :bisa: posle duzeg vremena
verovatno sam zato danas 'vako emotivno pudingasta :aha:
videla sam jednu osobu koja mi puno znači :bisa:
3 stvari :tupan: mali kucovi su bolje, anja je bila vredna jutros i dočekala me je blistava kuhinja, sve čisto, oribano i na sve to sunčano jutro :bisa:
Дорћол!:lol:
http://i61.tinypic.com/2dj9r85.jpg
kontakt sa jednom osobom :bisa: