Recept je samo jedan..makneš se od korita:)
Printable View
Recept je samo jedan..makneš se od korita:)
:) meni uvijek uspijeva kad sve činijice zamijenim sa tri litre vode dnevno:) Najvažnija je disciplina ..čim primijetim kilogram gore,ja se uozbiljim:huh: i ne dam da se penje,jok..inače,sve silne dijete su pomalo bzv,jer svaka žena je sistem za sebe i univerzalne primjene nisu dobra opcija.
Nikada nisam drzala dijetu,i mislim da ne bih ni mogla.Prosto,uzivam da jedem.Samo u poslednje vrijeme ne jedem hljeb i rezultat se primjeti :)
bolje škembiće izbaci... :ljut:
Јој, који је мај... :qq:
Време ми је. :cry:
Eo vako posto ste trazili :)
Nisam doruckovala, ako mi se nesto jelo ili pilo uglavnom je bio to jogurt, bilo koji, rucak oko 4,5 sta god da se jede, ako ima slatko moze posle toga i to je to, za veceru ako vas stisne glad opet jogurt. Poenta je da se ne jede posle 6 uvece i videcete rezultate posle par dana. Caka nije u nejelu, vec u jogurtu koji u sebi sadrzi sve skoro potrebne materije za funkcionisanje organizma, pri tom ubrzava metabolizam a samim tim mozgu salje informcije da je organizam dobio potrebnu dnevnu dozu hranljivih materija.
Ja sam skinula kilazu tako i evo tri god skoro nisam je povratila.
Fizicka aktivnos u svakom slucaju, a plivanje je najbolje jer pomaze i da se koza vrati.
Eto :)
:onajede:
eto tako
na primer, jutros oko pola 8 sam doručkovala parče hleba i kajmak...onda sam popila dve nesice s mlekom tokom dana i sad sam ručala škembiće....posle ću jagode, kad mi se ovo slegne.... a oko 21h moram nešto da pojedem, oću da umrem....pa to ti je.
sad vise ne
sad jedem sta jedem tokom dana al posle 6 nikako
sad sam npr rucala i to je sve za do dorucka sutra ujutru
ok je to navika ;)
Ја сам заиста приметила да су људи који не доручкују мршави.
joj Kvini.pa kako to:) Ja sam bila mrvicu punačkija neg što treba kad sam doručkovala i ručala i večerala..onda sam poslušala kolegicu nutricionistu koja mi je predložila 5 obroka dnevno po malo i ništa poslije 18 sati..i naravno,pridržavala se pravila nemiješanja uglj.,hidrata i bjelančevina i od tada sam kao nova..
ako jedeš meso,nemoj uz njega krompir već povrće..i zaista je dobro:)