bubuljice:hm: na bijelom dijelu tjeliteta:)
Printable View
bubuljice:hm: na bijelom dijelu tjeliteta:)
Žensko dupe kad ga ćiha...
da li je raspoložen
a šta je tu loše što čovek malko uvuko kupaći u dupe da mu pocrni isto...? :/
pa dobro, neće za 10 minuta da se izjednači...:/
Ðл мож да поцрвени :eek:
okice mi prrivuku paznju .
Nemam pojma, uvek sam se pitala kako to imate šablon, neka zapazi ruke, neka oči, neka ramena........
Nemam to nešto odredjeno, jednostavno ima nešto u sebi što me privuče. Neki talasi, senzori, koji mi vuku pogled ka njemu :dada:
ne znam, neki stav je bitan...ne volim neotesanost, primitivizam...a izgled manje više...bitna mi je urednost, eto
i čista obuća, ne znam da li sam to već pominjala:blenta:
sve je u pogledu...mora da me prostreli :pada::pada:
znaći ti bi strelca nekog, a :rile: oli, ne mora strelac, al da ima prostrelni pogled :kicos: dej si bre Lily, sto godina te nema ovde :cmok:
:cao:hellou Fajf...give me https://ci4.googleusercontent.com/pr...7/jchi5pc8.gif
ja bi jednog rogatog da me zakuca :raz_088::lupko:
mene je ovaj forum iskvarijo skroz, tako da sad prvo primetim doope :pardon: i danas sam sebe ufatila kako merkam doope komšije milisava dok mi je merio hranu za pasove :bela:
:hm: tema : pa to prvo primetim i na muškima i na ženskima, a naročito na ovim drugim, dal su se iskvarili :rile:
a kako to vidiš na muškarcima kasi već na temi :bisaa:
Svuda je, jbesh cipele, ruke, dupe,oci, kosu, parfem... Njega prvo primetim...
Ja prvo zapazim dal je zapazio on mene :g::hahaha:
Više ih i ne zapažam, svi su različiti, a tako isti, i svi žele samo jedno :lol:
Lepo :hahaha: može biti sve naj naj, negovan, mačo, ljubazan, namirisan, zategnut, mlitav, zgodan, šarmantan, duhovit, nikakav, zapušten, prljav, ali svi hoće samo jedno, niko neće da bude samo drug :hahaha: e zato ih više i ne zapažam jer mi ništa od tog jednog jedinog što nude ne treba :hahaha:
Čini mi se da je to često lako mada sam pre 2 godine naseo ali mi nije krivo.
Elem ako je moj stav dobar lako je zapaziti
ali ako nije onda je teško
Mada govorim o ženama ali isto važi i za muške.
Eto, recimo neža je gore :hm: jako lepo napisala ali koliko se rečima može verovati ...
Pa kad bi muškarac tako nešto napisao ili rekao ja bih "to prvi zapazio na njemu" da sam žensko.
Ruke i usne