nemam snage da razmišljam :m:
Printable View
nemam snage da razmišljam :m:
ako ja preteknem ovo leto, biće dobro :m:
kako je dobar osećaj kada te sunce probudi, pa skuvaš sebi lepu kafu, pa pustiš omiljenu muziku, a oko tebe niki :prcko:
da li ću uspeti da ovo završim do kraja nedelje :hm:
nešto mi se gricka:hm:
što li sam propustila noć knjige, ne mogu sad da se setim....
kako da peglam:qq:
gde li se sakrila zelena neman, iz kog li me ćoška, saksije, zavese vreba :lola:
kako mirise lipa :bisa: leci dusu :bisa:
kako ću da podnesem današnju vrućinu kad sam van kuće...
zašto danas ne mogu da uzmem slobodan dan:kapa:
pa što mi ne radi radijon :(
razmišljam kako sam zaboravila da kupim nektarine, a jedu mi se, oću dumrem :srbpla: moram posle opet da se pržim do centra i da ih kupim :aha:
kako sam ponosna na svoje dete http://www.dodaj.rs/f/2j/13O/4GcbLlcC/2/221.gif
kaku sijalicu iman:qq:
malo se ugasi pa opet upali kad joj dođe i sve tako:lola:
kako me sarma nervira http://i207.photobucket.com/albums/b...SMAJLI/ee4.gif
bolje da ne kažem:blenta:
kako ne volim ovo doba godine :m:
jos samo malo :palac:
dobro je da funkcioniše klima na poslu, precrkla bih
kako je vrucina
da li da kupim knjigu :hm:
odbijam da se družim s novopečenim mamama:kk:
kako imam sreće :say:
razmišljam o... ma bolje da ne kažem, biću fiknuta :aha:
razmišljam o čemu li razmišlja krmeljiva :namcor:
a koliko ima krmeljivih? je l koliko i mezimica :tupan:
jedna je krmeljiva :facepalm:
teraš me da spamujem :(
ja sam mislio da je to pričalica napisala :pada: a ono baba :krsti:
pa ja sam krečana :kk:
razmišljam da li ću ikada više moći da lupam i pišem kao prije..da li ću se opet probuditi ili ću vjek vjekova ostati ovakva,dosadna i nezainteresovana za sve..mene čak više ništa ne može ni iznervirati..osjećam se kao starac fočo od stotinu ljeta :sladoled:
kako preživeti današnji dan :hm:
ama baš ni o čemu ::tibi:
koliko sam kilometara prešla:qq:
da li da se premestim u dnevnu sobu i da nastavim s poslom...ili da ostanem ovde....
O tome kako sam se razboleo 99-te od Sclerosis multiplex in obs. Demyelinatio cerebri regionis supratentorialis bilateralis et pontis. Paresis n. abducentis I. sin. Hemiparesis I. dex. Diplopiae. Thrombocytopenia chronica. Zavukao sam se u tamnu sobu posle šetnje po fruškoj gori i samo razmišljam o tom kako sam od tog momenta počeo da propadam i što ne mogu da funkcionišem kao normalna osoba, moram da pazim bukvalno na sve ne smem da se naprežem, ne bih smeo da pušim, ne smem da pijem gazirana pića iako ih nenormalno obožavam, ne smem da se izlažem ni suncu, a samim tim ne smem ni plažu. Kada sve sagledam moj trenutni život nema ama baš nikakvu vrednost, sve se svodi na sedenje za računarom, sedenje u kafani, poneki servis računara i to je u principu to.
o ležaljci, treba je izbunariti iz garaže i oprati pa onda lepo prileći u hladu :bisa: