kuvala si keks i mleko :pada:
Printable View
Ccc... pa pusti me da mislim da jesam. Dobro, ugrejala sam mleko u mikrotalasnoj, esi sad srećna? :namcor:
nesto mi se prijelo,pa sam pekla skusu i jela sa zelenom salatom.a sutra cu to isto,samo sa omiljenom-krompir salatom
kuvam šareni pasulj za salatu, a kad dođem s posla, deci ću da dodam roštilj kobasice i pire krompir.
za danas spremam pire od spanaca i neko meso kao prilog, a za sutra djuvec sa piletinom..
pilece batacice i sampinjone u rerni, onako u kesi cele ispecene :vodanausta:
napuniću suve paprike pirinčem i šampinjonima, ispeći ću krompir u rerni (začinjen ruzmarinom i belim lukom sa malo belog vina), napraviću krem čorbu od celera...eto.
skuvaću pšenicu da napravim žito sa šlagom...od mene dosta za danas.
biće opet neka čorbica,verovatno od brokolija...imam punjene suve paprike od juče, ali pravim i pohovane lignje sa krompir salatom. dodaću, šarenila radi, salatu od cvekle :)
pita od krompira, a deci sam spremila šnicle u sosu od belog luka i pire krompir. salata je od svežeg rendanog crvenog i belog kupusa.
a oko 20h ću da stavim da se kuva klot pasulj i posebno gulaš za đevojke...neka sutra dodaju bareni krompir, neće im pasti kruna s glave :zrika:
ja rostiljisao kobasice...
u voku sam pripremila povrće - praziluk, šargarepa, tikvice, šampinjoni, crvena paprika....lepo začinjeno, preliveno soja sosom :) milina :)
napravila sam pitu od pečuraka i praziluka, a deci sam spremila ćufte od piletine i restovan krompir.
napravila sam čorbu od celera i bundeve sa peršunom, krompir sa blitvom i pripremila sam lignje u voku.
ako ce se nesto baci sto je preostalo ponesi sutra kad krenes na posao da istrcim :lol:
Spremam podvarak i supu...
ti znaš da kuvaš??:misticlady:
Bandit, jel' ti to mene zezaš...:namcor:
Kako misliš da li znam? Još od malena, takav mi bio horoskop...:aha:
Pa sad si me iznenadila skroz..pa mi čak možemo i recepte da razmenjujemo..a ja mislio nemamo o čemu da pričamo..:manijak::manijak: