Re: Politički "chit-chat" debatni klub
Aha.. i njen muž sve savetnika slušao...:raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
projica
Aha.. i njen muž sve savetnika slušao...:raz_067:
On je imao specijalnu službu za odnose sa zaposlenima i relaksiranje...Zvala ser "MONI-KA" :raz_067:
Re: Kud plovi ovaj brod- gej parada
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
jel ti zaebavas? :lol:
aj bre idem da jedem nesh ..kaka eu kaki bakrachi... tamo nece niko vise da udje, izhebali su se sa turskom pola malih zemalja bi da izadje jer su shvatili u koja su se gowna ubachili...imam klinca jednog bio 5 dana u italiji i doneo 1000 fotqi..bolonja firenca treviso prazzno sve preko dana kafei prazni nema ljudi na ulicama... kriza u italiji je poprimila taqe razmere da je to za neverovati..u sloveniji demonstracije oce da izadju... a mi ocemo in :lol:
hahaha...pa ne pita se niko da li će da uđe ili ne :lol:...mora i tačka...bez obzira na cenu....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
jel i sta?... kad igra west hem mogu da stave 10000000 kamera al ima milion pubova koji blokiraju sve dosljcak kvrtove jer hooligani sa motqama idu da ebu mater idijcim apaqijima i kome sve ne... treba da idem tamo...i stalno odlazem...pun mi q vise belog i ovog naseg sveta
nekako se i snalazim sa ovim tvojim q :lol: ...al kad iznerviran počneš da brljaviš, onda sam u problemu da shvatim poentu napisanog :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
hahaha...pa ne pita se niko da li će da uđe ili ne :lol:...mora i tačka...bez obzira na cenu....
sa uvazavanjem drkazdijo... ne seri :lol:
nema bre ulasqa jer eu prestaje da postoji jako brzo.. istorijski... kopiraj ovaj post pa ako budemo zivi za koju godinu podyebavaj me svaki dan.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
nekako se i snalazim sa ovim tvojim q :lol: ...al kad iznerviran počneš da brljaviš, onda sam u problemu da shvatim poentu napisanog :lol:
poenta je da se ja niqad ne nerviram...al ne razumes ti to... sve je deo predstave da bi forum funkcionisao na pravi nacin :raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
sa uvazavanjem drkazdijo... ne seri :lol:
nema bre ulasqa jer eu prestaje da postoji jako brzo.. istorijski... kopiraj ovaj post pa ako budemo zivi za koju godinu podyebavaj me svaki dan.
:lol:...eu istorijski ne postoji još onako kako je zamišljena da postoji...ona prvo treba da postane to nešto, pa će tek onda prestati da postoji :lol:
nema potrebe da kopiram ovaj post, mogu da te podjebavam svaki dan i bez njega :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
poenta je da se ja niqad ne nerviram...al ne razumes ti to... sve je deo predstave da bi forum funkcionisao na pravi nacin :raz_067:
...si siguran da forum tako funkcioniše na pravi način? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Ej, al kakve veze ima ovo sa paradom ljudi? :facepalm: Završena je parada a posledice analizirajmo na drugim temama od !Spoljne politike do Srbija me ubija, Vlada R Srbije i ostalih. Od svake teme napravite chat temu a imate i za to adekvatnu temu. Zove se "Politički "chit-chat" debatni klub". Ajde pomozite mi malo da pokrenemo celi PDF "Politika" i napravimo sebi prijatno okruženje za iznošenje misljenja i stavova. :)
je li G...leba ti :lol: ..kako misliš da od politike pravimo prijatno okruženje za iznošenje mišljenja i stavova? :lol:
jedino što mi pada na pamet jeste to da bismo na način koji predlažeš o politici mogli da pričamo jedino uz šolju čaja od kvalitetnog maka :lol:
Evo ovako i ovde popijemo ti čaj od maka ja viskić i nešto zapalimo makar mirišljavu sveću ili nešto drugo i razmenjujemo mišljenja uz uvažavanje svih učesnika u raspravi...Znam da ti to jako dobro umeš da radiš i da možemo ...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
baš to što kažeš mane :)...nasilje je bilo potrebno, jer ono rađa novo nasilje, i tako u krug...to je ono što vlastima odgovara. Izostanak bilo kakve reakcije na gej paradu bi bio poraz za njih, i zato se moralo obezbediti da frke bude po svaku cenu
aha... a meni izraso josh jedan i po q.... :lol:
tis' demagog u povoju...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
aha... a meni izraso josh jedan i po q.... :lol:
tis' demagog u povoju...
ahaaa...pa sad mi je jasno odakle izvlačiš sve svoje bisere :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
dr.Kadžija
ahaaa...pa sad mi je jasno odakle izvlačiš sve svoje bisere :lol:
ma joq to je bio sarqazam na komentar koji je sprdachina o jaqo ozbiljnim stvarima koje nisu nimalo za zaebanciju
Citiraj:
Prvobitno napisano od
boti
ma joq to je bio sarqazam na komentar koji je sprdachina o jaqo ozbiljnim stvarima koje nisu nimalo za zaebanciju
ako je tebi sprdačina, to ne znači da je sprdačina :lol:...to bi valjda sa dve i po glave trebalo da znaš :)
:raz_016: :kafa:Hilari zatražila kandidaturu!
Američka državna sekretarka najavila da će danas u Briselu tražiti nastavak evropskih integracija Srbije. U Beogradu sve vreme bila nasmejana i srdačna...
Znači...BoTa legao na rudu... :facepalm:
u srbiji bogami zavladala fobofilija ... ljubav prema onima koji mrze...nisam verovala da ce do toga doci,ne u tolikoj meri ... ali jezivo zvuci...zadali smo sami sebi metak u stomak,i rana krvari...a vlast nam skrece paznju na kojekakve gay parade,izgrede huligana na utakmicama...sto dalje od glavnih gorucih problema u ovoj jadnoj drzavi...i nebila jadna kad je vode neuki i srebroljupci...eto bas o tome razmisljam ...valjda ovo sumorno jutro pokrenulo lavinu sumornioh misli...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
:raz_114: