pa dobro nije baš bljak:nene:ali jednostavno ne volim da čujem ili pročitam tako nešto:nene:
valjda oni koji znaju (u ovom slučaju naravno žene :rol:) treba da pokažu onima koji ne znaju:dada:
ja ću da menjam pol:hm:
Printable View
pa dobro nije baš bljak:nene:ali jednostavno ne volim da čujem ili pročitam tako nešto:nene:
valjda oni koji znaju (u ovom slučaju naravno žene :rol:) treba da pokažu onima koji ne znaju:dada:
ja ću da menjam pol:hm:
e fala Gadu:krsti:onda oprošteno sve:bisa:
tako svi kazu...
kao, zezaju se
sta znaci biti los u seksu? i ko je kompetentan da to proceni?
nezadovoljstvo moze da se javi ako se partneri ne poznaju dovoljno da bi jedno u drugom uzivali, ili imaju razlicita interesovanja... svarno ne razumem sta bi drugo ovde trebalo da se napise...
Ponekad mi se desi da dok imam koitus s nekom ženom da imam osećaj kao da krešem drvo, nikakve reakcije, a meš'čin' da je bitno da oboje reaguju u krevetu, jer zamisli je kako leži kao balvan a ti nešto zapinješ i zapinješ i zapinješ, k'o sivonja i posle ti kaže: Ovo nije bilo nešto.
DAsubiješ pa to ti je.
Dobar seGs je kada su oboje zadovoljni, jer je to akcija i reakcija, a neko mora da krene u akciju i da probudi ovog drugog, da ne bi dolazilo do balvan seGsa, pa posle vađenje očiju i zvocanje s bilo koje strane.
izneverivsi sva ocekivanja...
balvana pomenutog
ah, pomalo me je strah da pisem na ovu temu:namcor:
ne me zanima takvo što... :lol:
uostalom, možeš i pre kreveta da zaključiš vredi li čemu.