ne bih da se ponavljam...
Printable View
ne bih da se ponavljam...
guzva , zurba ... ljudski bezobrazluk i cisto udaranje na inteligenciju... stvarno su kriminalni... ali to je ipak ( samo ) moj posao.. :rile:
Nečiji bezobrazluk...Na poslu, dabome...No srećom za takve ima ''leka''..:novine1:
pa eto i mene bezobrazluk....i tačno je, što si bolji prema nekome to je on gori prema tebi
mene je iznerviraloooo :tupan: :hm: ružno vreme, ptica koja me pokakila (al oprošteno joj je), jedan bahati vozač na ulici, i moja mama... previše za jedan dan :srbpla:
бушилица на поÑлу цео дан, бушилица овде у згради :blenta:
Pa jedna nevazno-vazna stvar a to je da su mi skupe namirnice za moju novu dijetu...
неке две бабе код фризера данаÑ...пола Ñата Ñу, док ниÑу довршиле Ñвој поÑао код фризера, причале о комшиницама које познајем у иÑкључиво негатовном контекÑту, кориÑтећи пÑовке...ужаÑ.
sneg...
ovo :pms:
:zorka::raz_057::lupko::mirka:
годинама идем улицом браће југовића ујутро и током по поднева...Ð½ÐµÐ²ÐµÑ Ð¾Ð²Ð°Ñ‚Ð°Ð½ је број гомилица људÑког измета у Ñвако доба дана на Ñваких 10-15м...запрепашћРна Ñам чињеницом да људи врше нужду тако чеÑто ван тоалета. Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¼Ð¸ Ñе мој живот Ñмучио, ето.
brat :ljuta: i stalno iste price :sizika:
Pa vako: jutros sam otišla da mi izvadu krv, i bidnem ti ja tamo u laboratorije oko 7, kad tamo kao da se ceo grad sjatio. :eek:
Jedva sam se probila kroz masu ljudi, mahom penzionera, njih najviše ima, i nekako stignem na šalter kad kažu: Prijem završen!!! :lola:
Kaže, dođite ranije! :krsti:
Pa otprilike, da si tamo u 6h-6 i 30h pa da nešto uradiš....:lol:
Mene baš ništa danas nije iznerviralo i sad ne znam da li da se zbog toga iznerviram...:hm:
изнервирао ме андол....колико Ñам га попила и - ништа. нит је глава преÑтала да ме боли, нит ми је Ñпала температура.
ови мамлази из тепих ÑервиÑа...поÑлРµ две недеље коначно доноÑе тепихе - и? тепих из предÑобља, због ког Ñам Ñве и поÑлала на прање - ниÑу добро опрали - још Ñе оÑећа мачји урин. попи*дела Ñам.
mene ćerka iznervirala jer je ona bila nervozna, i stalno joj je šminka ispadala sa stola, pa sam onda i ja postala neurozna :namcor:
један дебели Ñом Ñа Ð¸ÐºÑ Ð½Ð¾Ð³Ð°Ð¼Ð°...излазРиз лифта Ñ˜ÑƒÑ‚Ñ€Ð¾Ñ Ð¿Ñ€Ð²Ð¸ и 'ладно не придржи врата, умало да ме треÑну по Ñред челенке :ljuta: