Re: Primedbe na rad moderatora
tako je, rirkasta... ja mislim da je to vrlo bitno.... :)
ja nisam zadovoljan radom supermoderatora lilu i zeleo bi' da vas obavestim da sam odlucio da ona vise ne bude supermoderator...
znaci ti si se zalio na mene kod Manijaka... bolje da si uzeo pusku i ubio me :kk:
tj, banovao me...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
znaci ti si se zalio na mene kod Manijaka... bolje da si uzeo pusku i ubio me :kk:
tj, banovao me...
žalio se neko ? :krsti:
Jel mogu ovde da se žalim i na nerad moderatora. Od jutros nema ni zanimljivih tema.
Dosadno mi je. :m:
i meni... smorila sam se ziva :mm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
žalio se neko ? :krsti:
pa rile se zalio... sad ce on da postane lilav garantovano... oduvek mu je samo to bio cilj u zivotu. :ljutko:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Smatram da postovi na temama ne bi trebali imati samo smajlić,nije forumski.To mi smeta ne samo zbog broja postova koji se time postižu već i zbog toga što sam mišljenja da uz smajlić kakakv god da odaberemo,uvijek ima mjesta bara za pokoju riječ,ako ne rečenicu.
Kad je chat u pitanju,sam smajlić bez ičeg nije problem ukoliko je pozitivan smajlić,ali kod onih drugih potrebno je da se bar napiše nick kome je upućen-tek da se smanji zabuna i izbjegne nepotrebo ispitivanje.." kome si to napisao/la? "
Znaš šta je meni tu još zanimljivije?Što se odma' neko prepozna i uveren je da je smajlić njemu upućen:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Znaš šta je meni tu još zanimljivije?Što se odma' neko prepozna i uveren je da je smajlić njemu upućen:lol:
pa to nije nista zanimljivo.
lol,pa ja sam postavio samo smajlic dva posta iznad
nije u redu postavljati samo smajlic na ozbiljnim temama kada neko otkuca kilometarski post a ti ga citiras i stavis npr " :lol: "
ali skoro svaki pdf ima svoju "kafanu" i mislim da je tu ok
:qq: pa el ovo kafana :pada:
bando raspala čaterska :koja:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
a i nije bitno to da li je tebi zanimljivo ili nije, meni uopste nije zanimljivo, da neko cim progovorim stavi ispod mene smajlic koji znaci : dosadno mi je. A ti si vec jednom bila drveni advokat, ne moras opet. Taj "neko" razume srpski i ume da kuca.
Zalim se na Lilastu. Nista ne radi vec dva dana. :sad:
pa ja nisam moderator :pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
pa ja nisam moderator :pusi:
Zato se i zalim. :sad:
Pa ovde nema pravih primedbi.
Necu da se zalim, ne vredi.
Pa ovo je tema za razgovor.
Ne moraju samo biti primedbe.
Reko sam na chatu da imam primedbu na rad Cruz.
Ali ovde primedbe nisu dobrodosle, ovo je farsa od teme.
Plus sam iskljucen sa chata pa ne vidim reakcije na ono sto sam rekao.