Re: Како одбити... удварача
Е сад може да се закључа. :)
Što, jel' uspelo?
:raz_114:
Е не знам још, али ми се чини као добро решење.
И првом приликом ћу да пробам :)
Ел ти то мене муваш? :pusi:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ел ти то мене муваш? :pusi:
mislim da su ovo prave reči za odbijanje :raz_114:
Па то ми Шуки предложио и саћу да користим максимално. :igrac:
el ti to mene muvas,MALI?:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
:raz_067:
Не Шуки, питање је како се поставити кад то мување није отворено.
Кад јесте и кад се отворено каже шта се жели заиста није проблем.
Али кад крене изокола, па под маском дружења, лаког флерта, е онда стварно не знам како да кажем.
Јер кад кажем – избечи се у мене, дизвинеш, како сам могла и да помислим и направи ме лудом приде :facepalm:
Ни то није проблем кад су у питању људи које не познајем од раније, који нису део неког друштва.
Али кад јесу... Е ондак јесте.
Питање је врло озбиљно, јесмо се шалили и све, али мене заиста занима како у неким деликатним ситуацијама избећи непријатност...
Ne znam , mozda kao pomenes onako slučajno da si baš nedavno upoznala nekog , kako ti se dopao, bla, bla.. možda shvati da je imao prilike i on da ti se dopadne ...Eto to mi palo na pamet...Ma dobro mozda i to ne vredi, ako čovek ne gubi nadu tako lako...
Ili kazeš da nisi spremna na vezu i gotovo. Ako kaze da ce da ceka onda ne znam...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
andjelica
Ne znam , mozda kao pomenes onako slučajno da si baš nedavno upoznala nekog , kako ti se dopao, bla, bla.. možda shvati da je imao prilike i on da ti se dopadne ...Eto to mi palo na pamet...Ma dobro mozda i to ne vredi, ako čovek ne gubi nadu tako lako...
Ili kazeš da nisi spremna na vezu i gotovo. Ako kaze da ce da ceka onda ne znam...
Ne valja ti ta rabota, moz se navrzne jos vise... ko sto rekoh jedini lek je direktno i hebitacno!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
andjelica
Покушавала сам и то.
Не помаже увек.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Покушавала сам и то.
Не помаже увек.
...pitaj Prcka:raz_128:
Pa ne znam, mozda i nemam puno udvaraca, sad je nekako sve "hoces ili neces", bez takta.
Ne secam se kad mi se neko "udvarao"
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Flertusa Cipelic
Pa ne znam, mozda i nemam puno udvaraca, sad je nekako sve "hoces ili neces", bez takta.
Mislis, sta ce udvaranje kad imamo forum, na njemu vidimo da je sve samo...iluzija:raz_088:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Flertusa Cipelic
A, kad je neko i pokuso dala li si sansu.... mislim udvaranje romantika i td.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
Mislis, sta ce udvaranje kad imamo forum, na njemu vidimo da je sve samo...iluzija:raz_088:
Jes i to sto kazes... non stop obecavam da skidam zvezde u realu al ebi ga sve navikele na virtulene... slaba mi tktika...
Mozda je tu greska..ne obecavaj nego skidaj...:nevidljivi:
Ma skidam ja al ove virtuelne ne paledu... :gace:
menjaj mamac il' udicu...:igrac:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rigel
Ma skidam ja al ove virtuelne ne paledu... :gace:
То све неозбиљно. :facepalm: