si ti ti luda:pada:našla si kaćeš prašinu brisati:pada:
Printable View
kako sam farbala kosu, pa sam pola ofarbala, a pola nisam...mora da imam neki nedovršeni poasao koji me tišti :hm:
:krsti:
sanjala sam sve glumce iz serije "Srećni ljudi" kako se okupljaju tamo kod JDP, svi maaaatori ali vrlo živi :lol:
Evo, ja sam sada na chatu rekla da sam sanjala trudnicu i to u poodmakloj trudnoći..I to je moja dobra prijateljica...
I sad se konsultovah i rekoše mi da san nije dobar, a videla sam i u sanovniku...
Eto, nikad ništa ne sanjam, i jednom nešto usnim...i ne valja....:eek:
sanjala sam kako nešto sadim....da je proleće i da imam neku svoju baštu i da sadim...da l cveće, da l povrće, ne sećam se.
Neku vatru sam sanjala celu noc. Valjda pot uticajem badnjaka.
Da mi je opet kamičak udario u šoferšajbnu...I videla sam da je pukla..I u snu kažem, kako je bezveze da opet moram da zovem čoveka iz osiguranja, da slika šajbnu........
Stvarno sam to sanjala...A toliko toga sam mogla sanjati...:aha:
sanjala sam jedan san u nastavcima, jer sam se budila...ali, san nikako da se prekine :huh:
nije bio lep san i pitam se - zašto se lepi snovi nikad ne nastavljaju, nego samo oni od kojih imam moru?
ništa
ne sanjam uopšte ,a kad sanjam
onda razmišlja da ne ustajem iz kreveta
nemam sliku iznad glave :raz_114:
kako sam na poslu i neprekidno zvoni telefon...i kad podignem slušalicu, on nastavlja da zvoni :huh:
Joj svašta ,trebala sam jutros da napišem,al ne znam dal uopšte i da pišem..možda i neću ipak..:nene:
Rozen tortu:rile:
Kako sam otišla u goste i 'oće da me se reše za dva dana:eek::krsti:a ja planirala bar petnes da ostanem:kapa:
imam neki lep osećaj posle spavanja, ali se ne sećam sna.
Sanjao sam kako se svadjam sa bratom i u jednom trenutku sam mu zabio šilo u čelo, ali sam se momentalno pokajao! :krsti:
sve neke gluposti...:ljut:
nije nocas nego popodne... sanjala sam forum, a kao nije forum i sve vas sa foruma... i svi se krecu kroz maglu crnu i padaju u neke provalije, pa se ponovo pojavljuju... i moona sam mnogo lose sanjala i sad sam pod utiskom sna, jer retko sanjam i sva sam bzv :place: