devojčica u vrtiću ne može da zaspi ako neko ne sedi pored nje
Daca (vaspitačica) sedne pored njnog kreveta i nešto piše
sledeći dan Ceca (druga vaspitačica) neče da sedne pored kreveta
Hajde Ceco juče je Daca tu sedela i pišala
Printable View
devojčica u vrtiću ne može da zaspi ako neko ne sedi pored nje
Daca (vaspitačica) sedne pored njnog kreveta i nešto piše
sledeći dan Ceca (druga vaspitačica) neče da sedne pored kreveta
Hajde Ceco juče je Daca tu sedela i pišala
Sinoć...
-Vidi šta sam ti kupila-,viče sa vrata i vadi iz torbice nešto
Gleda šta je izvadila ,pruža mi pa će :nene:
-Vidi šta sam kupila SEBI-
:haha:
"Hmmmm:hm:...ćini mi se da se probušila guma na televizoru i da će izduvati:hm:"
:hahaha:
"mamaaaaaaaa:bisa:ti si moja porodica:bisa:"
"a tata mi je porod:bisa:"
:smeh:
a bata nam je u fazonu: "pala...popila...bacila..."...moderno, nema šta:neznam:
počeli smo sa fazonom:"nisam ja, samo se" (pokidalo, slomilo, srušilo i sl)
nisam mislila da to tako brzo dođe:lol:
zagrli me bata i kaže
-mama, ja lolim
-koliko?
-sto dinara:lol:
"Znaš kako bih te obožavala kad bi mi kupila klempe" (klompe)
:lol:
Gleda na plaži mamu i crtu iznad donjeg dijela kupaćeg kostima..
-Kuma,kumaa..el da je ona rana na maminoj tibi,mjesto kud sam ja izašla-
-Jeste-,kažem ja
-Pa da..ja sam bila pametna i nisam htjela dolje da izađem..znaš kuma,dolje je prljavo-
Moja L je cirkus:facepalm:
Virim na vrata, ona i bata u sobi...privukla je stolicu do njega, sedi 'nako psihijatrijski i priča mu
-Slušaj me, gledaj me... tvoja ene(r)gija ne može da zna zašto si ti bobazan, niko ne zna zašto se to dešava, jednostavno se desi.
:hahaha: fenomenalna je
obavezno zapisuj te bisere negde :bisa:
Moja L je cirkus:facepalm:
Virim na vrata, ona i bata u sobi...privukla je stolicu do njega, sedi 'nako psihijatrijski i priča mu
-Slušaj me, gledaj me... tvoja ene(r)gija ne može da zna zašto si ti bobazan, niko ne zna zašto se to dešava, jednostavno se desi.
:hahaha: ajme mini pametnica je'na:gnjavim:
tema:
Neki dan ova moja mala vojčica morala da vadi krv i odvezem ja nju i njenu madre ,kontamo nakon onoliko igala i patnje po bolnicama,neće biti problema da izvadi krv iz prsta,ali jok:lakat:
Prvo se otimala,pa odbijala da pruži rukicu,pa jedva je nekako nagovorimo uz obećanja..kupiće ti mama,kupiće ti kuma bla,bla..
I izvadi njoj teta krv iz prsta,kad ona u vrisak:
"Vrati mi moju krv"
Toliko je jaukala da sam joj morala obećati da ću ja doći kod tete i vratiti njenu krv:haha:
Sinoć je zovem,a ona meni.." Jesi ponijela meni moju krv"
bar nam nikad nije dosadno:lol:
:hahaha: dusice male
malopre:lol:
-pazi bato, ova kola imaju veliku masu, zgaziće te i neće ostati ništa od tebe:hahaha:
tu mač kartuns:lol:
L šta želiš da ti mama danas napravi za ručak?:meda:
-vodopad sa brokolijem :bisa:
joj da mi je videti koje to dete mož zavrnuti da pojede brokoli :haha:
Vozim ja sinoć vojčicu njenim kućama i gužva u saobraćaju poprilična,kiša i sve onako fujbljak i izleti neki afto sa sporedne ceste na glavnu,zakočim ja a gusto je bilo:facepalm: bacim pogled u retrovizor ona sjedi začuđeno..i ja u strahu(onom koji dođe poslije) za nju počnem da psujem onako baš kočijaški kretena koji me presjekao i psujem ja,kad ona odjednom progovara:
-Kuma,to se kratko kaže bemti mater"
trebali nam doći neki gosti, reko' sama sebi naglas: ispohovaću palačinke i to je to
kad će gđica pametnica
-pa ti ne umeš da ispečeš palačinke
-:lola:
-sad ću ja da ti kažem kako se to radi...uzmeš malo brašno, ,malo šećer, staviš elokrem posoviš i to ti je to, završena prića
-bravo mama, čaka svast:smeh:
Ti mene voliš i ja volim tebe, to znaći da smo mi zajedno.
Tata i bata su zajednićki a ti i ja smo zajednica:lol:
bata mi je hit:lol:
koju god mačku da sretnemo na ulici
-evo ga nata mataaaa:skocko:
"Dođi mi kuma na babine i ponesi šampona da mi okupaš mačka si ćula a dođi čim bude sutra"
"Kad ti se nešto mnogo dopada onda se razduševiš, a kada je nešto jako gadno onda se izduševiš":lol:
Čitam joj knjigu, na poleđini se nalaze sličice knjiga koje tek treba da izađu i ona, naravno, postavlja milion pitanja
"A ko je ovo?"
"Pinokio"
"A ko je Pinkokio?"
"Pinokio je lutak, kojeg je čika po imenu Đepeto, napravio od drveta"
"A je l' čiki ostao trn?"
o bože :hahaha:
večno smešno
Sveska je violina, olovka je gudalo i gđica peva:
"mene je mama prvo roooodilaaaa, ja sam njena ljubav jeeeedinaaaaahttp://s17.rimg.info/e55215ef5d695de...ef6934ed6b.gif
i sada može da me mazi nežnooo i ljubi nežnoooo http://s17.rimg.info/e55215ef5d695de...ef6934ed6b.gif"
pjesnik moj:bisa:
koliko je puna maste :bisa:
pricala joj baka valjda , pa kaze : Mama jel istina da je tata bio mornar ziveo na brodu a kad vise nije hteo da bude mornar rekao ja hocu da imam majku i decu i doshao kuci i vi ste se " prepoznali" pa sam ja rodila :haha:
ovo je najlepsa tema na celom forumu :bisa: uvek me slatko nasmeje
Plakala je juče kad sam je odvela u vrtić, nije htela da uđe i kažem joj malopre
-znaš šta sam ja shvatila? ti se mene verovatno stidiš...ja tebi nisam dovoljno lepa i sto posto se stidiš, pa si zato plakala:novine:
-a nije tako mamaaa, ja znam da tebi svi govore da si ružna ali ti si moja najlepša mamica:cmok:
-:mamapalauneosvest:...a ko to kaže da sam ružna?
-pa tamo neki ljudi:cmok:
-kao npr koji ljudi?:mona:
-nijedni, to sam upravo izmislila da bi se ti osećala bolje
nepune četri godine...dupe će da mi pomera:facepalm:
Kupila sam malenoj vojčici novu trenerkicu..i tako ona sva hepi,stala pred ogledalo i okreće se teatralno,glumata,uzdiše,namješta kosu koja pada u bezbroj frćkica i kaže:
"Kuma,baš sam nešto zadovoljna..viš kako sam lijepa...pra'o sam zadovoljna kako me tata napravio "
Onda zbunjena mojim smijehom kaže:
"I ti si lijepa,sva si na mene"
:haha: onda njena madre kaže kako je ja učim marketingu:sarmica: