Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Planinar je okoreli planinar, možeš da ga ljubiš koliko hoćeš i na to je oguglao.:) Mislim da neću ni da pokušavam. :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Mislim da neću ni da pokušavam. :mirka: Znam, bojiš se da se ne otruješ.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Mislim da neću ni da pokušavam. :mirka: Jesi li ti doktor da nekog pregledaš ili "doktor" pa čekaš da neko tebe pregleda?
pa vidiš da sam ja doktor...:g:
tačnije, psihijatar.. :moon:
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica pa vidiš da sam ja doktor...:g: Ma vidim, samo, ovaj........., sada pegledaš sebe,zar ne?
Jok pregledam sebe. Sada sam na pauzi.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica tačnije, psihijatar.. :moon: Ej, baš i meni treba jedan. Kada pregledaš sebe, a instrumenti ostanu ispravni, zakaži i meni seansu.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Jok pregledam sebe. Sada sam na pauzi. Jeli ti ovo radno odelo?
Mislim da bih tokom te seanse i ja poludela.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jeli ti ovo radno odelo? Pa naravno. Neću valjda svaki čas da se presvlačim. Što, jel ti smeta?
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Mislim da bih tokom te seanse i ja poludela. Pa, valjda, ludilo nije prelazno.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa, valjda, ludilo nije prelazno. Ko ti je to rekao? Evo ja sam sigurna da kada bih se dovoljno dugo družila sa nekim ko je lud, da bih i sama poludela.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Pa naravno. Neću valjda svaki čas da se presvlačim. Što, jel ti smeta? Ne, nego vidim da si počela da primenjuješ davnopoznatu tzv. "šok terapiju".
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne, nego vidim da si počela da primenjuješ davnopoznatu tzv. "šok terapiju". Svašta ti vidiš, čega nema. To su ozbiljni simptomi. :raz_012:
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Ko ti je to rekao? Evo ja sam sigurna da kada bih se dovoljno dugo družila sa nekim ko je lud, da bih i sama poludela. Pa družiš se samnom godinama, a eto nisi luda, ili jesi kao i ja, pa mi je to normalno.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Svašta ti vidiš, čega nema. To su ozbiljni simptomi. :raz_012: Pa kako svašta vidim, pa vidim, jašta da vidim, i u šoku sam.
Citiraj: Prvobitno napisano od dr.kojica Svašta ti vidiš, čega nema. To su ozbiljni simptomi. :raz_012: Simptomi čega?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa družiš se samnom godinama, a eto nisi luda, ili jesi kao i ja, pa mi je to normalno. Nije mi normalno. :mirka: I dokle god mi nije normalno, znači da nisam luda.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa kako svašta vidim, pa vidim, jašta da vidim, i u šoku sam. E ako si u šoku zbog onoga u šta gledaš, a ti lepo skreni pogled negde drugde, pa će da te prođe.