supa, spanać, belo meso sa pečurkama.. :jasenka:
Printable View
supa, spanać, belo meso sa pečurkama.. :jasenka:
supa, peceno pile sa povrcem, tulumbe, doduse kupljene, al' im nismo nasli manu :cruz:
bareni krompir, spanac i zelena salata (po ovoj dijeti meso i krompir su :nene: kombinacija)
jos nista ....
nisam ni ja, a razmisljam sta cu, mozda isprzim krompirice i napravim zelenu salatu, dodam sir i to je to, a za sutra planiram sarmice od zelja
moji se poželeli klasične sarme, pa sam sinoć napravila je'no 40ak komata...sa sve suvim mesom i slaninicom. miriše fantastično.
Momci prave roštilj, a ja supu, pire i salatu.. :drnd:
mladi kupus i pohovano meso
ostao kupus od juce, pecem pile, kuvam supu, napravila sam neki brzi kolac sa malinama i sad cu cim zavrsim kafu umesto sporeta da zagrlim jastuk :cruz:
danas dolazi mama na ručak, pa ću morati da pravim komplet varijantu....dakle, supa (ili neka bistra čorba od povrća), pa onda mislim da ću rolovanu piletinu (mada mama voli i tartar sos :hm:) i mlade krompiriće...sa dosta zelene salate.
dezert će im biti jagode sa šlagom.
imam sarmu, imam jedno 3 porcije pasulja sa kolenicom....dosta za danas.
pohovane bukovače, pire krompir i grilovana piletina, salata od krastavaca sa pavlakom.
kuvam gulas, to mi najlakse cini mi se
e a ja ću danas jedan pošteni đuveč, sa salatom od mladog kupusa :kreza:
isprzicu mlade krompirice i napravicu neku salatu, mozda dodam piletinu, a mozda i ne, videcu
musaka od tikvica :drnd:
biće šnicle od šarana sa krompir salatom.
pohovani fileti soma i krompir salata :))
e da :) napraviću francuske palačinke, tj. ono što ja zovem ''francuske palačinke''....imaću vremena, a devojke će se obradovati.
recept ću da ostavim na ''palačinkama''.
sladak kupus s jaretinom...