mozda musaka sa tikvicama a mozda i ne, zavisi koliko su ovi lihvari podigli od jutros cenu tikvica po svojim budjavim marketicima :namcor:
Printable View
mozda musaka sa tikvicama a mozda i ne, zavisi koliko su ovi lihvari podigli od jutros cenu tikvica po svojim budjavim marketicima :namcor:
kuvala sam isečene butkice na kolutove, pa sam ih onda zapekla sa krompirom i slaninom :( salta od rendanog slatkog kupusa u ogromnim količinama.
ja sam napravila musaku, pala cena tikvicama :lol: a ovi moji mi narucili i za sutra opet isto...
nije od danas ..al svejedno..
kao sto rekoh juce, i danas musaka sa tikvicama, cak sam i meso sama samlela :dada:
evo, sad pravim ćuftice u paradajz sosu, sa pireom. salata zelena.
a recept za ćuftice sam videla kod onog rudolfa fon vina ili tako nekako se zove..na ''24 kitchen'' - pravi ih sa seckanim prazilukom. baš lepo izgledaju :drnd:....samo što ih pravi sa sosom od ribizla. meni se baš nešto to ne pravi, jer ne verujem da će ovi moji balkanoidi to da jedu :lol:
Prico, kaci recept negde, pa da pravim to sutra :)
nije trebalo da dodjem ovde... odmah sam ogladneooooo
ja cufte pravim po naninom receptu, do sad nisam omanula :cruz:
upravo spremam prebranac sa nekom dimljenom kobasicom, kuvam grasak za sutra, ruska salata jos malo pa gotova, mozda ispecem i palacinke ako dovoljno poludim, ako ne ima voce, mislim da je dovoljno, salata moze i sopska, moze i kupus, po zelji :cruz:
špagete bolonjeze, samo to.
punim paprike danas :drnd:
juce nisam zbog neplanirane posete mogla da pravim one cuftice, danas ih pravim i napravicu krompir pire, neka je suprotno dijeti, meni cufte bez pirea nisu cufte :)
kuvaću pileću supu, previću punjene krmenadle, krompiriće i salatu od krastavaca.
upravo odmrzavam belo meso i ne znam sta cu dalje :hm: verovatno cu kupiti smrznuti mix povrca i koji praziluk, pa ce to biti nesto corbasto... ma pojesce se, ne brinem se :lol:
napravila cufte i kupila pire za minut ili kako se vec zove
ima nešto da zbrzim u voku kad se vratim s posla, sa svinjetinom...imam file i gomilu povrća, pa ću smisliti nešto.
napraviću čorbicu od tikvica, imam salatu od crvenog pasulja, dodaću kad se vratim s posla malo fileta oslića i to je to.
nisam kuvala ništa. kupila sam roštilj plus kilo prasetine od buta :drnd: imam i ja dušu ponekad....