jel gledate farmu?
ko vam je favorit?
meni je raka :raz_097:
Printable View
jel gledate farmu?
ko vam je favorit?
meni je raka :raz_097:
Ne stižemo, ubismo se od rada na farmi ... mada je meni Zorica i ono njeno pink kuče :mrgreen:
Svarno sam se zgranuo kad sam video ono jadno kuce :raz_067::raz_067::raz_067:
Meni je Kralj favorit :D
a ko je Kralj... slabo ja to gledam :bela:
Onaj sto vodi "Luda kuca" na Kosavi,dovodi zavadjene goste pa se neretko i pobiju u emisiji :lol:
ma ne gledam... s prvom farmom sam se otrovala ovu necu da pocinjem uospte!
Ja više slušam, onako za kompom pa mi iza leđa uključen tv... vidim da su se navadili na nekog mladića. A prvu farmu sam gledala najviše zbog šašave Maje, a i to s vremena na vreme.
ja ne gledam to, ali sam nekoliko epizoda gledala sa prosle zbog maje ko i sibi ...izmedju ostalih i onu kad je mlatila s cizmom u ruci po farmi :) ...
raka i proka su legende
Gledala samo onu jednu epizodu, kad je ona folirantkinja prevarila Igora da se skine go...:bela:
što ti je žemsko...:raz_114:
proka je ljudina i mi poljoprivrednici mozemo mnogo da naucimo od njega
kako place onaj sinoc ko devojcica
Ua farma...:mirka:
sve što nije zaraženo forumom u Srbiji, zaraženo je farmom..
a komentari su totalno odvratno tračanje i zavidno i zlobno
komentarisanje nečijeg privatnog života...
o maltretiranju životinja neću ni da govorim...:lupko:
ne gledam ''pink'' (pretpostavljam da se to dešava na toj televiziji)...fizička mi je muka od te ružičste fleke u ćošku mog tevea.
joj mi imamo i butik "pink" u gradu s istom ruzicastom flekom .... :lupko:
Gledam "Farmu" i cudom se cudim...hoce li u nekoj od sledecih sezona uci makar 65 % normalnih ? :raz_032: Obracun samo sto nije...Vala i neka ce...
U pocetku nijesam gledala.Poucena onom prvom .No tako to bude pa se nekako zakacim i onda gledam jer toliko gluposti na jednom mjestu nigdje de se vidi u kratkom roku.Gledam i ne mogu da vjerujem da gledam .Znam da samo gubim vrijeme i da se glupiram dodatno samovoljno, i opet malo malo ja uhvatim sebe kako me sve vise interesuje dokle ziv covjek moze sebe da dovede i utopi .Javne licnosti ...Neciji uzor...
Ljudi da li je to moguce...?:raz_125:
onaj firchi kao da nikad u zivotu nije jeo
Не улазећи у било шта друго ,али Милан Младеновић се у гробу окреће , Фирчи је самим појављивањем на фарми погазио све оно што ЕКВ представља , клошар.