GDE za vikend u švaleraciju?
Hotel..motelll..seoski turizam...ili???:sojka::rumenko::g::bisa:
Re: GDE za vikend švaleraciju?
u tol sto ti dobra tema, bas sam razmisljala gde bih mogla recimo za vikend u svaleraciju...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Hotel..motelll..seoski turizam...ili???:sojka::rumenko::g::bisa:
Jedru seljanku u hotel i jedno dve noći se ne skidati s njenih gigantskih oblina, gradsku ribu u motel, na brzaka, a ti i ja ćemo se već nekako snaći 10 dana na mirišljavom stogu sena ili u plevnji. :kojote:
Pa...ja bih odabrala neko putovanje van grada..ili zemlje recimo: svaki vikend druga bliza destinacija...but..stvar love, jel ..ali vredi!! :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Jedru seljanku u hotel, gradsku ribu u motel, na brzaka,
a ti i ja ćemo se već nekako snaći na mirišljavom stogu sena ili u plevnji. :kojote:
Ne plasis se krpelja???Bolje da furnemo u Pestu..ili nedje gde ima bazena da se brckisemo u pauzi :):sojka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Pa...ja bih odabrala neko putovanje van grada..ili zemlje recimo: svaki vikend druga bliza destinacija...but..stvar love, jel ..ali vredi!! :)
Prilično maštovito od Tol(icke) žene, ali nema više ni jedne jedine bliže destinacije koju tvoj Koja nije obišao bar deset puta (ne, ne, nije to zbog toga što sam mator, već zato što sam hiperaktivan). :lol:
uh moram da pratim ovu temu... aj uozbiljite se, ako mi se bude svidela neka destinacija, koliko za ovaj vikend odoh u svaleraciju...
kojoteeeeeeeeeee, stigla malavelika, poitaj na chat! :kreza:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ne plasis se krpelja???Bolje da furnemo u Pestu..ili nedje gde ima bazena da se brckisemo u pauzi :):sojka:
Pešta je simpatičan gradić ali bez romantičnog sadržaja; zbog te činjenice kao i tvoje nasušne potrebe za brčkanjem u štrokavim bazenima nije naročito teško zaključiti da te interesuje samo suvi seks. :mv:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Pešta je simpatičan gradić ali bez romantičnog sadržaja; zbog te činjenice kao i tvoje nasušne potrebe za brčkanjem u štrokavim bazenima nije naročito teško zaključiti da te interesuje samo suvi seks. :mv:
Konstatacija do yaya..ali za očekivati..
Mozda ne poznajem materiju, but...iskustva ili mastu treba pokloniti za nauk :))
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Ko će to da plati...
Ljubav ne poznaje prepreke i granice...zato je EU najpodesnija :))
Ovde i nije toliko do etaže, koliko do kalibra.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ljubav nema granice...zato je EU najpodesnija :))
Al kartica ima limit... :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Al kartica ima limit... :lol:
Ne koristis valjda svoju? ;)
Ovo nije švaleracija, ovo je romantika... :ljutko: