Re: Kakav ste tip muskarca
pa nije moj... tako kaze izvor :)
pa koji si ti tip muskarca?
pa ne... nego ko velim, da upotpunimo anketu :bela:
ako te ne zanima..ondak ništa....
ja sam odličan tip muškarca.....moderan - ličim na žensko, a nisam.
Ja kad bi biro, biro bi...zavodnik. Do onomad sam i mislio da mozda...jesam:krsti: al kad rekose da horoskop ima falinku i ja vise nisam strelac, ondak...shvatih da ne znam sta sam:raz_088:
Stvarno slab izbor....ne mogu da odgovorim u tom slucaju...
Менеми се свиђа овај традиционални :rumenko:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
TRADICIONALISTA
Uz malo sreće, ovo bi mogao da vam bude najbolji izbor. Kažem “uz malo sreće”, jer valjda nije “ekstremista”, sa kojim biste sigurno imali određenih problema. Tradicionalni tip muškarca je porodičan čovek, hoće da bude glava porodice, ali to znači da se ne boji da preuzme i puno odgovornosti na sebe. Nemojte od njega očekivati da bude previše tolerantan u odnosu na neke pojave “postmodernog” sveta, kao što su prisustvo oca na porođaju, odlazak na nudističku plažu... On neće prihvatiti ideju o tome da ne postoje muški i ženski poslovi, da će prati sudove ili peglati, ali možete se kladiti u to da će vredno raditi i uvek nastojati da ima veću platu od vaše, da će tražiti da decu učite skromnosti, zahvalnosti i poštovanju roditelja, a svoju porodicu svake godine lično će voziti na more. Možda je sve to staromodno, ali ne zvuči loše. Osvojićete ga ako se predstavite kao žena tradicionalnog kova, ženstveno obučena, koja ne puši, ne psuje, uvek mu se obraća sa poštovanjem, a zadržaćete ga ako mu pomažete da ostvari svoje tradicionalne ciljeve u porodici. Nemojte ga iritirati uvođenjem raznih novina i elemenata savremenog života i tražiti od njega da se modernizuje, već tolerišite njegovu blagu konzervativnost i rigidnost. Možda on nije dovoljno savremen za neke stvari, ali on je čuvar neprolaznih vrednosti, a vi mu samo možete pomoći kako da ne sklizne u sirovost i bahatost.
izvor
e, ovaj tradicionalista je katastrofa, samo da vam kažem...sve oće, a ništa neće...a ono što kao oće da neće, to je opet preko ženine grbače.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, ovaj tradicionalista je katastrofa, samo da vam kažem...sve oće, a ništa neće...a ono što kao oće da neće, to je opet preko ženine grbače.
Kad Carica voli macho tipove, neka joj ondaK:mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
Kad Carica voli macho tipove, neka joj ondaK:mrgreen:
lako je carici da voli takve...da vidiš mene sa takvim(a) - ginem, bre :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
lako je carici da voli takve...da vidiš mene sa takvim(a) - ginem, bre :(
znaci, mazohizam je nacionalno opredeljenje lepse populacije u Srbiji:krsti:...nek vam je sa srecom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
znaci, mazohizam je nacionalno opredeljenje lepse populacije u Srbiji:krsti:...nek vam je sa srecom.
nije mazohizam, tiberije...nego neiskustvo je naše opredeljenje....a posle...bude, kao, kasno.
nismo slobodne kao nemice.:lol:
kod njih mi se sviđa moto ''oš? oš. neš? neš...ćao''
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nije mazohizam, tiberije...nego neiskustvo je naše opredeljenje....a posle...bude, kao, kasno.
nismo slobodne kao nemice.:lol:
kod njih mi se sviđa moto ''oš? oš. neš? neš...ćao''
Izgovor se uvek nadje, makar zvucao i uverljivo:andjeo: mada, kad dobro razmislim, u Srbiji se pojedine stvari gledaju na nivou sredine proslog veka:krsti:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Tiberius
Izgovor se uvek nadje, makar zvucao i uverljivo:andjeo: mada, kad dobro razmislim, u Srbiji se pojedine stvari gledaju na nivou sredine proslog veka:krsti:
koje su to pojedine stvari?