Re: Сулејман поново осваја!
Ne znam kako je u Srbiji,ali i kod nas u Republici Srpskoj je prava invazija bezbrojnih turskih serijala koji su preplavili sve kanale..gdje god klikneš,neka turska serija iskoči..
O tom Sulejmanu pričaju već u nekim najavama kojima smo naprosto bombardovani..kao da nam je 500 godina pod Osmanlijma bilo malo.
Da li je moguće da odgovorni prosto nemaju sluha,da ne kažem neku grublju riječ,ili da nemaju pameti pa ne vide kako su ti serijali instruisani,nametnuti i prijeteći.
Koliko običnih građana treba da napiše ovakvo pismo da bi neko vidio šumu od drveta..
:smeh:
Pa nije ni smešno. A jel formirana neka peticija protiv emitovanja serije?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Ne znam kako je u Srbiji,ali i kod nas u Republici Srpskoj je prava invazija bezbrojnih turskih serijala koji su preplavili sve kanale..gdje god klikneš,neka turska serija iskoči..
O tom Sulejmanu pričaju već u nekim najavama kojima smo naprosto bombardovani..kao da nam je 500 godina pod Osmanlijma bilo malo.
Da li je moguće da odgovorni prosto nemaju sluha,da ne kažem neku grublju riječ,ili da nemaju pameti pa ne vide kako su ti serijali instruisani,nametnuti i prijeteći.
Koliko običnih građana treba da napiše ovakvo pismo da bi neko vidio šumu od drveta..
Ovu seriju su zapravo, gradjani izbarali izmecu cetiti ponudjenih, putem sms poruka...da zlo bude vece:qq:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
Ovu seriju su zapravo, gradjani izbarali izmecu cetiti ponudjenih, putem sms poruka...da zlo bude vece:qq:
ne čudi me:( zaiskali ste,evo vam ga :( pa VelkoM:eek:
Kuda ideš,čovječe...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Kuda ideš,čovječe...
Bas vala. Gledala sam rezultate sms glasanja, i to ubedljivo je sulejman dobiJo...
Bruka, muka mi je od turskih serija, ma i od meksickih, nek je prokleta ona Kasandra, od te kratkonoge je sve i krenulo :ljut:
U mojoj kuci moj velicanstveni je zabranio gledanje tih serija... al ga cerka ne zarezuje, krije se u nasoj sobi i gleda i kao uci :drnd:
Obratite paznju na zatupljivanje...Prvo su krenule spanske, meksicke i te slicne, gde su i bogati plakali...Zatim red hrvatskih, i nasih u pokusaju...Pa onda filovanje reality-jima...Sezaona za sezonom, ista ekipa, drugi scenario...E onda su krenuli turci...I po koji indijci...Sace braca Grci:dada: O da, cak i braca Crngoroci se dali u snimanje...Kad sev to pogledate, ne cudi ova pobeda Sulejmana :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
Bruka, muka mi je od turskih serija, ma i od meksickih, nek je prokleta ona Kasandra, od te kratkonoge je sve i krenulo :ljut:
U mojoj kuci moj velicanstveni je zabranio gledanje tih serija... al ga cerka ne zarezuje, krije se u nasoj sobi i gleda i kao uci :drnd:
ja se izvinjavam za spam, ali moram:raz_114::raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Kuda ideš,čovječe...
Pa moguće je da ljudi ne znaju ko je taj lik bijo.. :hm:
A možda i žele da čuju tursku stranu priče. Do kraja serije ih možda i zamolimo da se vrate
i izvinimo se što smo ih oterali.. :hm:
ovaj lepo reče ko god bio, skoro ko ja da sam pisao.
s tim da bih mozda ali mozda u p.s. stavio murate vrati se sve ti je oprošćeno.
preteraše ga stavrno ali stvarno
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
zar nije pocelo sa dinastijom i dalasom jos osamdesetih? pa vojkani beverli hils i ostala sr.......?
artiljerija uvek predstoji pešadiji
^ u pravu si, tada su pocele sve te sapunice, na njih sam skroz zaboravila, valjda zato sto je bila neka pauza ipak od tog perioda pa dok nije pocela invazija meksickih telenovela, a onda turskih...
ako je za utehu slede grčke, nadam se da je to malo bolje do rumunskih bugarskih i napokon albanskih
kod nas vec mesecima ide u udarnom terminu od 19 00 i to kao " programa namenjena za celu publiku " a videcete vec jeli bash za celu publiku ...muka mi je od tog Sulejmana , Hurem sultanke, Mahidevran , kalfa , agi i begova.........
dakle, samo još fali da krenu sinovima da nadevaju ime sulejman :qq: nama ne treba neko novo ropstvo, kewe mi.
Strašno stvarno :krsti:,prebacujem se na "braću Grke" :rile: :g:
mada, lik je bio, istorijski, žestoka faca...
e sad, druga je stvar što se mi primamo, ovako ili onako