Tadić prelomio: Podnosi ostavku!
U trci i Toma, Dačić, Panić...
Pored Tadića, kandidaturu za predsednika Srbije najavili su još lideri SNS-a i SPS-a Tomislav Nikolić i Ivica Dačić. A kako je „Alo!“ već objavio, njima će na crtu ispred URS-a najverovatnije stati nekadašnji predsednik vlade SR Jugoslavije Milan Panić. Ukoliko niko od njih ne bude osvojio više od 50 odsto glasova, drugi krug predsedničkih izbora održaće se dve nedelje kasnije, to jest 20. maja.
izvor: Alo
Re: Tadić prelomio: Podnosi ostavku!
Nisam ni znala da je Panić još uvek živ.. :hm:
A Dačić ako dođe za precednika eto nam još jednog Slobe. :qq:
Precednik nam nesto bolesno izgleda, u mozak, mislim :hm: ima neki ludacki sjaj u ocima kad prica, ako zlo postoji u nekom obliku, mislim da je njega zaposelo :dada:
posle ovih 12 godina :hm: ispade sloba mali deca :(
a meni su uzeli 15% od plate za tri prsta :ljut:
e :lakat:
stvarno? :huh: svasta... to je demokratija :)
Ovaj je izgleda siguran da ce opet biti glavna faca :eek:
sredice on stanje u stranci do izbora, a onda.. :)
Bregović obradio "Odu radosti" za Tadićevu kampanju
Ž. Jevtić | 04. 04. 2012. - 16:36h
Goran Bregović napraviio je muziku koja će u predstojećoj predsedničkoj kampanji pratiti lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, saznaje “Blic”.
Bregović je za Tadića obradio himnu Evropske unije “Oda radosti”. Poznata kompozicija Ludviga Van Betovena imaće drugačiji zvuk od originala. U skladu sa Bregovićevim stilom, Betovena i evropsku himnu izvodiće trubači.
Kako sazanje "Blic", kompozicija je poklon muzičara predsedniku Tadiću.
blago si ga nama :)
Tadić više nije predsednik Srbije
05. april 2012. 08:36 > 12:06
Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11.30 pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović kojim je "obaveštava o odluci da skrati svoj mandat". Tadić danas napušta zgradu Predsedništva.
Prema Ustavu Srbije, mandat predsednika može da se skrati podnošenjem ostavke o kojoj obaveštava javnost i predsednika Skupštine i tim činom prestaje mandat predsednika.
Na taj način, omogućeno je da se 6. maja, zajedno sa parlamentarnim i lokalnim, u Srbiji održe i predsednički izbori.
Predsednica skupštine sada može da raspiše i izbore za šefa države.
Tadić bi trebalo, da odmah po obaveštavanju predsednice parlamenta o odluci, napusti zgradu Predsedništva Srbije i pređe u sedište Demokratske stranke, najavljeno je ranije iz Tadićevog kabineta za list "Danas".
Tadić će i ubuduće živeti u službenoj rezidenciji predsednika Srbije. U zdanju na Andrićevom vencu ostaće zaposleni u stručnim službama, poput Generalnog sekretarijata i računovodstva.
Tadić će i ubuduće imati obezbeđenje koje mu sleduje, prenosi list.
Izvor: mondo.rs
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babsi
Ovaj je izgleda siguran da ce opet biti glavna faca :eek:
Verovatno su Šaper i Krstić pretpostavili ili znaju da ima bolji rejting nego stranka i da bi kandidaturom pomogao stranci na parlamentarnim izborima. Mene ne zanima, scenario je jasan. Toma gubi od njega, SNS uzima najviše glasova ali nema partnera za formiranje Vlade. Sve po starom, žuti i crveni opet :ljut:
Znaci opet narandzasto :ljut: A mozda ako Razlicak mucne glavom pa se pridruzi Tomi, mozda bismo malo promenili boje :hm: ...bar da probamo kako nam druge boje stoje :drnd:
Sad još samo da se proglasi za imperatora :eek:
dal sam spominjao da je i toma isto gomno :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
dal sam spominjao da je i toma isto gomno :(
Nisi, ali to i ja čak znam, iako se ne bavim politikom... i ništa ne pratim..:(
A po cemu vi to znate, podelite sa ostalima :namcor:
Ja sam ga upoznao i u razgovoru je prava lafčina. Opušten, dobronameran ume čak i da se zeza. Da ne poveruješ. Kao političar, valjda je normalno da je drugačiji.
Ne znam..ne bih se klela u osobu koja je svoj start od pojave promenila za 360 stepeni...Sad je veći evropejac od samih evropejaca...:lol: :lol:
No, moje ne treba da se računa, ja nisam neki poznavalac politike...:kapa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko:
Ja sam ga upoznao i u razgovoru je prava lafčina. Opušten, dobronameran ume čak i da se zeza. Da ne poveruješ. Kao političar, valjda je normalno da je drugačiji.
E to mi je drago da cujem :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko:
Tomu si upoznao? :hm: