-
X Faktor Srbija
Muzičko takmičenje „X faktor“ startovaće 22. oktobra na RTV Pink. Žiri će činiti: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Kristina Kovač i Emina Jahović.
To je sve što sam uspela da ukapiram iz novinskih članaka. Nemam pojma kako to funkcioniše, verovatno nešto između Prvog glasa Srbije i Ja imam talenat.
Ko sazna nešto detaljnije, nek podeli sa nama, da možemo da ih pratimo i komentarišemo kao Prvi glas :jasenka: ionako ide ružno vreme, taman da prekratimo večernju dosadu... :neznam:
http://www.dnevno.rs/slike/Mali%20ve...x%20faktor.jpg
-
Odg: X Faktor Srbija
na sajtu iks faktora kažu dvadesetdevetog:lola:
-
Одг: X Faktor Srbija
oooo, ko će čekati do 29.:kk: sad ne mogu da se setim koje su novine napisale da je 22. :ljuta:
-
još 3 dana, el ste nestrpljivi :jede:
-
Mene su oduševili najviše oni što su pevali duet :bravo: I na kraju ona mala iz Bosne , ne znam tačno odakle, svaka čast :dada:
-
jaoo da, ona mala iz Bosne kako peva :bisa: nisam mogla da verujem, pomislila sam: pa posle nje mogu odmah da proglase pobednika :b:
-
kaće repriza zakuntala sam:ljuta:
-
Da , šta će ovi posle nje da rade :hahaha:
Nego, neće valjda žiri da ubude u istom sastavu :moris:
Gde nadjoše Eminu , ona se razume u pevanje jel :kapa: A tek njeni komentari , zamuckivanje
:facepalm: Mislila sam da će Željko da me nervira ali ne on ipak :hm:
-
biće do kraja isti žiri :dada: a ne znam stvarno gde tu meketavu Eminu strpaše u žiri :sad: mogli su Lenu Kovačević da pozovu opet :rol:
a bio mi je simpatičan onaj što je pevao kao Čola :prcko:
nikako da nađem negde pravila takmičenja :blenta: kako se to sve odvija, kako ispadaju :tupan:
-
e,pošto ste kmečali o tome,i mene ste zainteresovali da u neka doba nađem jedini pink koji imam i ubodem..elem,malo sam vidjela,svega tri takmičara...mala iz Kiseljaka me je ostavila paf..dijete je zvijezda,nema sumnje:bisa:
a o sastavu žirija,ne mogu dok ne popijem kafu
-
gledala:dada: naravno sa zakasnjenjem, jer sam bila ubedjena da se emituje na tv prva:blenta: i tako cekala dok slucajno ne prebacih:lupko:
Devojcica Irma ubedljivo najjaci utisak ostavila:srce:...malu sam mogla da slusam 3 dana:bisa:
Ostali su bili ok, par dobrih vokala...kovrdzava plavusa iz Hrvatske je dobra ali tek sa drugom pesmom je pokazala sta ume...mali Cola je fin ali me plasi koliko lici:ququ:
Ona beogradjanka,crna, slatka mi se dopala...ima ono nesto sto oni traze:dada:
Sto se zirija tice, od Emine sam i ocekivala da statira samo,al je Kristina pocela odmah da me nervira:namcor:
ova dvojica djene djene:aha:
seko, sto se tice pravila, bice tu dosta pevanja:dada:. Prvo prolazi krug sa audicijama, pa onda neke radionice,pa podela na grupe takmicara( grupe, mladji,stariji itd),pa onda svako od clanova zirija uzima po jednu grupu takmicara i bude im mentor i tako pevaju pevaju, eliminisu se nedeljno, po jedan,dvoje i tako do kraja:riki:
-
e hvala seko :cmok: to sve liči na Prvi glas, tako je i tamo bilo, imali su svoje grupe... ne smeta mi, fali mi nešto da mi bar povremeno zaokupi pažnju i volim da uživam slušajući ih i navijajući kasnije kad se zalete :jasenka:
-
S obzirom da se za ovo takmičenje prijavilo na hiljade kandidata žiri neće imati nimalo lagan zadatak. Kada nakon više eliminacija ostane samo 24 kandidata, oni će biti podijeljeni u više grupa i to pjevači i pjevačice mlađi odnosno stariji od 27 godina i grupe, a onda će im biti dodijeljeni i mentori.
-
Blistava djevojčica Ilma Karahmet je izgleda sve oduševila..:dada:
Ona frćkava iz Varaždina ima dobar vokal i drago mi je da je ponovno pjevala,al nekako mi nema taj x faktor..dečko koji je pjevao Čolu ,nema sebe,on je toliko "skinuo" čak i Čoline pokrete da bi vjerovatno bio pobjednik u imitaciji..al dobro je otpjevao.
e,sad žiri..e,to me iznerviralo:psihic:
šta će (f)emina uopšte tamo :qq: još sa svojim teatralnim glupostima..pazi,majke ti da joj momak poljubi ruku..valjda misli da je originalna..a i Kovač sa gnijezdom na glavi..već viđena kombinacija:pusi2:
-
da, to sa rukom mi je baš zasmetalo :ljuta: zar zaista misli da je originalna :aha: još će mi onaj omraženi Joksimović ispasti ok u odnosu na ove ostale, onaj Kiki, nit smrdi nit miriši :qq:
-
misim da bi 4 urmašice bile najbolji žiri, žiri iz snova takoreći ... dok to ne bude neću ni gledati x-faktor
-
:haha: sem što si me nasmijao,nemo' da spamuješ :jasenka:
-
koji crni spam, pa to je najbolje što sam izrekao u zadnjih nekolko meseci.
čak bih i emisiju preimenovao u "Urmašice Presudni Faktor Srbije" - UPFS.
-
:hahaha:
otvori temu komotno UPFS pa udri koliko te volja:dada:
-
Šta ja znam, onako :kapa: Valjda sam navikao da gledam ove stranjske X F, pa mi ovo naše sve nešto nedorečeno, ali dobro, prva je epizoda, verovatno će kasnije to na nešto i da liči :cekam:
Što se samih talenata tiče, nismo loši, ona mala iz Kiseljaka je odlična ali mi se više svidela Hristina :bisa: :haha: