Odg: A šta nam pjesma kaže
Pa u nastavku kaže : ...da ti kažem da grešim , svaki problem da rešim....Znači hoće nešto da joj objasni ...Zove je telefonom, to se tako kaže: "da te okrenem " :dada:
Одг: A šta nam pjesma kaže
a možda su zaspali posvađani, pa bi je on okrenuo ka sebi da joj to sve kaže u lice :b:
:haha:
menemisečini da bi on nju okren'o da mu iscijedi bubuljicu na nosu jer su njemu prljave ruke,al ne smije da je okrene jer ona spava,a ljuta je kase probudi
lažem vala:bela:
praVO da vi rečem,mene taj refren asocira samo na jedno..Njemu je vala došlo:rile:
usta ti se pozlatila nedo ... proglašavam te za Svetu Nedu Zlatoustu :navija:
ja mislim da bi da je gurne s kreveta
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ja mislim da bi da je gurne s kreveta
:hahaha:
ne smije da je gurne sa kreveta dok je budna jerBo mala ide u teretanu:haha:
Dakle zanima nas šta je pevač hteo da kaže , tj . preporuči , sledećim stihovima :naki1:
"Svrati na piće , pa da predjemo na stvar...."
:kapa:
andjo:haha:
Da li je moguće da on želi sa njom da priča o nekoj važnoj stvari ,da bi joj rekao nešto što ne može dok ne popije:kapa:
mislim da nije:nene:
Da li je moguće da on oće da ona svrati na piće,da bi joj objasnio kako stvari funkciJonišu:kapa:a pun mu je stan stvari,pa da mu pomogne da pređu s jedne na drugu:kapa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDa
Da li je moguće da on želi sa njom da priča o nekoj važnoj stvari ,da bi joj rekao nešto što ne može dok ne popije:kapa:
mislim da nije:nene:
:dada: možda, stvarno da predju na neku važnu stvar :neznam:
E sad šta bi u ovoj pesmi značilo ...:hm:
ramdagam da ga di ga da ga dam ....čuje se kada ti ga dam ...:neznam:
http://youtu.be/FLA1Su3sdIU
ja sam ostala bRez komentara :b:
pa pita ćojek đe da ga da:dada:
"di da ga dam"
ram da ga dam..:haha:jednostavno,"di da ga dam"..
on daje i pritom eksplodira,a čuje se kako daje:bisaa:
a koji deo nije jasan anđi:moris:
Pa kako koji deo Sarmice , jel reko šta joj je dao ...:kapa: nije :neznam:
"Sad mi je da ne budem sama jastuk tvoj medju nogama ...":kapa: što bi Ana Nikolić rekla u pesmi Dzukelo (e ako mu je rekla :hahaha:)
kaka je to pjesma ..o jastuku međ nonama:haha: da ne bude "sama" ili "samo"jastuk međ nogama:bisaa:
daj malo više teksta da vidimo oKlen vjetar duva:kapa:
Ostali delovi nemaju veze sa jastukom :hahaha:tako da ne znam ni čemu taj detalj, :hahaha: i zašto je bitan :hahaha: uglavnom njoj jeste :hahaha: ali baš medju nogama :hahaha:
:lola: možda je boli desni kuk pa kad se okrene na bok stavi ga međ noge da lakše spava..a možda je taj isti jastuk njoj sedativan pa je smiruje da se ne vrti mLogo:koni:
mislim da je to onaj položaj kad se zalepite za voljeno biće s leđa pa ga obgrlite jednom nonom :kapa: mislim, nije da je branim... :hahaha: