Odg: Danas planiram da...
:kapa: danas planiram da ne planiram ništa,da se popodne odmorim:g: al' ako ne bude padala kiša,gledaću da skoknem do grada
Одг: Danas planiram da...
ništa ne planiram ovo popodne i veče, naradila sam se dovoljno cele nedelje. možda samo da gledam utakmicu večeras :hm:
i zaboravila sam da imamo sad ovu temu :lol:
nisam uradila samo jednu stavku od planiranog, ali to ću ujutru :naki1:
danas sam planirala da se maskenbališemo..ali mislim da ću ipak morati da se bavim ovim prokletim potopom..vala ,dosadilo i Bogu i narodu:pusi2:
da odem u nabavku, napravim ručak za danas i sutra, sredim kupatilo i završim čitanje knjige....i da gledam finale svetkog prvenstva u košraci, afkors :)
danas ću samo da odem do pošte, skuvam ručak i prošetam ako ne bude kiše :tupan:
obavim neke privatne stvari u toku radnog vremena i popodne ,ako ne bude kiše(a biće) spremim terasu i odem na neki sastanak :kafa:
napravim foto sešn sa kucovima, postavim ih jopete sve u oglase, operem njihov boks, odem do frizera, završim rućak i :tibi:
završim na poslu neke dogovore koje sam započela, da napravim ručak kad se vratim i pokupujem poklone za ove što se vraćaju nazad....e da - moram da odem i do mame :tupan:
...se malo družim sa bratanicom
..generalno sredim i očistim sve :ceka: i pored ovog žutavila koje me uvatilo :kafa:
završim stavljanje somborki u zimnicu i započnem da pravim paprike u medu...pored svog ostalog odrađenog posla, naravno
danas planiram da obavim sepet popodnevnih obaveza ..neke nužne posjete i dva sastanka..
da nakon posla,posvetim popodne samo sebi