Ovde očekujem samo ljubavne misli i želje , poruke samo vašim dečkima, curama, ženama, muževima, budućima, bivšima, potencijalnima, onima koji nikad neće biti vaši i slično...
dakle bez slika i youtube klipova već vaše misli .
Printable View
Ovde očekujem samo ljubavne misli i želje , poruke samo vašim dečkima, curama, ženama, muževima, budućima, bivšima, potencijalnima, onima koji nikad neće biti vaši i slično...
dakle bez slika i youtube klipova već vaše misli .
Sve smo mogli mi ali baš sve!!!
nismo znali kako.. nismo..
This corner of the earth is like me in many ways, I can sit for hours here and watch the emerald feathers play.. On the face of this I'm blessed, when the sunlight comes for free... I know this corner of the earth it smiles at me :heart:
I otkud ja da znam sta ti mislis?Kad ti sve pogresno tumacis,i zasto mi na pitanje odgovaras pitanjem?I kazes da volis da raspravljas sa mnom,a kad cujes istinu -dignes nos-..nemam ja izgleda uputstvo za upravljanje ovnovima..
Gledam sat sreća kasni opet opet i opet...kad jednom padneš kažu da ćeš pasti opet opet i opet... jer ne umem kad nemam s kim i nemam gde odavde ja ne umem jer plašim se da sutra sama padnem...
verujem.
i nasmejao si me..kazes,ovnovima se ne rukuje,oni se prate..mozda je bas u tome problem..ne umem ja to..
i sad mi nacisto nisi jasan..
:namcor: svee smo mogli miii da je duži bio daaan ...:rol:
Osmeh je trenutno,sve u šta verujem!
Pametnom je dovoljno reći jednom.
"dodji i kad pomislis da kasno je...
jer zaborav na tebe ruku ne dize..."
dodji mi na horizontu sna da treperimo sjajem udaljenih sazvezdja ... :aha:
volim te i ti si polovina moga srca.
Ljubav je "Most iznad uzburkane reke" sa koga se lako okliznemo.
"Kad te nema moji snovi se izgube, moja mašta se zamrzne, moje usne ne govore, moja duša se izbriše i sve bol postane! "
"i dalje si ti izvor mojih najdubljih ceznji ka proslim vremenima...prolazi sve...proci ces me i ti..." :aha: