-
Da li žena (voljena i jedina na svetu ) treba da brine?
Pitanje:
Da li zena (voljena i jedina na svetu :raz_095:) treba da brine ukoliko njen muskarac(isto voljeni i jedini na svetu ), u njenom prisustvu gleda druge ribe i jos komentarise ''wow, kako strava ribaaaaaaa.." ?
aj ne budite lenji muski deo foruma..jer mi stvarno nikad nece biti jasno sta zaista muskarci u takvim situacijama misle..
Ja mogu kao zena da primetim da neki muskarac lepo izgleda..ali samo to,.. nemam nikakav odnos prema tome , niti izraz odusevljenja,mislim da bi me vise odusevio lepo aranziran izlog.:jede:
-
Re: zene pitaju a muski odgovaraju
Nepristojno je u prisustvu bilo koje žene gledati druge, dobacivanja i glasne komentare neću ni da komentarišem.
a odgovor je DA, treba da se zabrine, domaće vaspitanje se ne ispravlja... ili ga imaš ili nemaš...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Nepristojno je u prisustvu bilo koje žene gledati druge, dobacivanja i glasne komentare neću ni da komentarišem.
a odgovor je DA, treba da se zabrine, domaće vaspitanje se ne ispravlja... ili ga imaš ili nemaš...
Da..tacno, to je nedostatak kulture.
Ali me interesuje drugi aspekt..sta muskarac misli pri tom? ..Da li mu je u glavi potencijalni seks sa primecenom osobom..ili sta?
-
Sani mi je rekla da vam kazem da ne zabusavate i molim iskrene odgovore ...aj
-
i da dodam, pre bih pogledala ukusno obucenog muskarca nego lepog i eventualni komentar bi se odnosio vise na garderobu i drzanje, jer subjektivna stvar je lepota, kako god, nisam muskarac da bi odgovorila( a vec jesam) , i mene zanima sta mislite dok komentarisete ....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Da..tacno, to je nedostatak kulture.
Ali me interesuje drugi aspekt..sta muskarac misli pri tom? ..Da li mu je u glavi potencijalni seks sa primecenom osobom..ili sta?
Ne verujem,nisu muškarci takvi... verovatno su primetili neki zanimljiv komad garderobe, cipele i sl.
:pusi:
-
ti gazda ispade jedini muskarac...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Ne verujem,nisu muškarci takvi... verovatno su primetili neki zanimljiv komad garderobe, cipele i sl.
:pusi:
i ja to mislim...
-
"Ko god pogleda na ženu sa željom učinio je preljubu u srcu svom"
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
ne okolishi , znamo da sve znash ...pricaj sta ti mislis da misli(s)te .... mani se komada garderobe , zadrzi se na komadu koji dotice temu .. :raz_095:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
a tek ko pomisli ....ma sve greh do greha ... ali kako ono bese boji se ovna, boji se.......
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
ih bre.... jel to vazi i obrnuto??? da idem da se zamonasim oma... ako mislim da idem u raj.
-
Re: Da li zena (voljena i jedina na svetu ) treba da brine...
U principu treba...ali ne u mom slucaju :stid:
-
dokle god ne shvati da nije jedina na svetu, neka brine...:raz_013:
-
Volim da vidim privlačnu ženu i šarmantnog muškarca ... pogledam i možda prokomentarišem (retko).. ali to je sve, potpuno isti odnos imam i prema jednom i drugom (privlačni su-pa šta). Kod muškarca je komentar "Wow kakva riba", pa makar zbog cveta u kosi, prešao u naviku ... prenosilo se s kolena na koleno, s dede na tatu, s tate na sina, sa sina na unuka itd .. nisi muškarčina ako ne razjapiš čeljust do patosa :lol: ... tako je bilo i biti će dok je svijeta i vijeka. Mislim da žena ne treba da birne :raz_097: ali iritira :raz_032:
-
meni ne smeta kad se komentarišu neke druge lepe žene...smeta mi kada se o nekoj ružno govori, a da ona ta nije toga svesna ili nije prisutna i tako....eto, to mi smeta.
-
samo debili komentarisu u drustvu druge zene... a pogotovo kad to rade u prisustvu zena.. a najveci su kad to rade u muskom drustvu. gori su od onih kvocketina :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
samo debili komentarisu u drustvu druge zene... a pogotovo kad to rade u prisustvu zena.. a najveci su kad to rade u muskom drustvu. gori su od onih kvocketina :lol:
da je debilno-debilno je,
ali da li zena to treba da shvati kao prevaru, izdaju..da ona vise nije interesantna..?
-
ma jok... treba da mu oprosti ako se desi jedno al ako tako svaki put onda oma noga u doope... barem ja bi tako kad bi dama neka tako stalno komentarisala muske u rl...
ovo ovde nema veze... ovde smo svi nasi :lol:
-
pa, da vidiš, marlon, ima tu nečega...stalno kometarisanje od povremenog je velika razlika.
-
pa ako je ona jedina i prava u tom slucaju ne mora da se sekira, sta ima veze nek komentarise covek
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
pa ako je ona jedina i prava u tom slucaju ne mora da se sekira, sta ima veze nek komentarise covek
Pa kako bre Milanče, jel to lepo? Zamisli sad... sediš sa ženom svog života, i ona vidi privlačnog muškarca i drekne "WOW kakav tip!!!", ili što je još gore, načisto se oduzme ... pa kaži da bi bio mrtav hladan jer ona samo komentariše, li se samo oduzela od silne lepote ... :huh:
-
Шта ће њој ако не треба ни једној другој, није ваљда најгора у целом селу?
-
pa definicija "svog zivota" mi je malo ne jasna ali ako taj ili ta komentarise druge na ulici sigurno to nije
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
pa definicija "svog zivota" mi je malo ne jasna ali ako taj ili ta komentarise druge na ulici sigurno to nije
Za tebe jedna i jedina, bar u tom trenutku. I obratno...
Za mene ne bi više bio jedan i jedini da mi to priređuje, možda bi se provukao jednom ali da me tako bruka .... neee :kafa1:
-
ma dobro..mozda to treba naprosto shvatiti kao manir, jedno nauceno ponasanje koje njega svrstava u red ''muskarchina'' koje nema nikakve veze sa emocijama prema zeni koja je sa njim. Mozda.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
ma dobro..mozda to treba naprosto shvatiti kao manir, jedno nauceno ponasanje koje njega svrstava u red ''muskarchina'' koje nema nikakve veze sa emocijama prema zeni koja je sa njim. Mozda.
Дааааа, а и вњероватно зато што је то у генима , да мушко оће фда кресне свашта нешто лепо
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
Дааааа, а и вњероватно зато што је то у генима , да мушко оће фда кресне свашта нешто лепо
ispada sad da vi muškarci samo q*cem razmišljate kad vidite ženu (lepu ili ne).
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
:lol:, bravo prico..to sve vreme ocu da kazem, pa se nisam setila..:huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
:lol:, bravo prico..to sve vreme ocu da kazem, pa se nisam setila..:huh:
još sam u polusnu, pa mi intuicija adi kao nezdrava.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
DAAAAAAAAAAAAAAAAA:raz_097:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
DAAAAAAAAAAAAAAAAA:raz_097:
:lol: a šta ćeš kad ''mozak'' prestane da ti radi?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
:lol:,,onda ce se secati kako je nekad lepo radio..pa ce i dalje da slini kad vidi dobru ribu
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
:lol:,,onda ce se secati kako je nekad lepo radio..pa ce i dalje da slini kad vidi dobru ribu
Cime da se sete ? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Cime da se sete ? :lol:
:raz_114::raz_114:
ne znam jbg cici..el ti kazem da mi nije jasan taj njihov mehanizam ..misljenja.:per:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Кдод нас фамилијарно ,мозак служи до смрти
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
:raz_114::raz_114:
ne znam jbg cici..el ti kazem da mi nije jasan taj njihov mehanizam ..misljenja.:per:
Па како да ти буде јасно кад си ти жемско, ниже биће по дифолту.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
pricalice iznenadjujes me recnikom, vise puta sam morao da procitam da bih razumeo, nisam to jos cuo mislim da tako razmisljamo
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
pricalice iznenadjujes me recnikom, vise puta sam morao da procitam da bih razumeo, nisam to jos cuo mislim da tako razmisljamo
Sto bre Milance? Samo je rekla sustinu moje teme..a mene interesuje da li je to tako?
-
klincu verovatno ali mi ozbiljni ljudi smo prevazisli takve stvari, mi sad trazimo vise intelektualni kvalitet :raz_073: