Mene mrzi da pomislim na pakovanje i putovanje... :raz_088:
Printable View
Mene mrzi da pomislim na pakovanje i putovanje... :raz_088:
mene ne mrzi...
starija se ipak odlučila za egipat (mislim da nije normalna da ide tamo po toj vrućini), a mlađa će sa mnom u neki bungalov na ''našem'' moretu...idem ceo avgust (ako Bog da), a ova će u egipa t u julu....matori će da dođe do nas tokom avgusta, pa će da ode i tako.
e nisam u Egiptu bila, ali oni koji su bili kažu da se tamo vrućina lakše podnosi...
znam, zato što je suv vazduh, ali je ipak lepše u septembru...ma, neka ide gde hoće sada, kada je mlada....tako sam i ja.
Ja ću da nađem neku debelu ladovinu i odmaram...:sad:
mene ne zanima...tamo ide starija ćerka. ja ću da se zavučem u neki manastir, ako ikako mogu....gde nema dometa za mobilni telefon i gde nema nikakvog zvuka osim vodopada i ptica.
dogovorih se danas sa drugaricom za bungalov...ako bude sreće i zdravlja, krenuću krajem jula na more.
juče je urađena rezervacija za hurgadu. hotel je grand plaza, 4 zvezdice, 12 dana...dadoh 30% od skoro 600 evra, a ostatak bi trebalo da ide na 6 rata...kažu da će se javiti, ovi iz agencije....ide preko džoli trevela.
što se mene tiče, nadam se da ću otići na ostrvo cveća sa mlađom, ako ne ljosne matematiku.
zvala me još jedna drugarica da obavezno dođem do nje u prijepolje, najbolje na putu ka ostrvu....u velikom sam iskušenju....
inače, nikad me ne mrzi da se pakujem. imam spisak u jednom blokčetu....na koji samo dodajem stvari koje mi padaju na pamet. onda ih samo pakujem u kofer i to je to. na vrhu spiska su pare, dokumneta i karte.....sve ostalo je manje bitno.
jedna moja koleginica, kada je prvi put sa mailim detetom išla na more, tražila je da skenira taj spisak :raz_114: kako joj je to palo na pamet......
ja cu u Ohrid ili Dojran ako ne izvadim pasos detetu za mesec i po najkasnije
joj, svi kažu da je na ohridu super. bila sam tamo kao devojčurak, 8. razred 7 dana exurzija....ne sećam se svega, samo te velike vode, koja delje nestvarno, kao more.
I kristalno cist. :-)
(Za par dana u Gr)
mm će na ohrid 15.6. baš me zanima, rekla sam mu da snimi mnogo fotografija...a ja jedva čekam g.o., ebote...umorna sam kao ker.
naravno, još uvek nije otišao na ohrid, a kako ništa ne pominje - ko zna kada će....
a meni se sad ne ide nigde, samo bih se zavukla u krevet i spavala po ceo dan...a da svi negde odu.
još uvek mislim kao u prethodnom postu...
konačno prelomih...idem 28. jula...na najmanje 20 dana.
jedino me nervira što su ovi iz ''džoli trevela'' zvali da se do kraja nedelje uplati cela suma za aranžman za hurgadu (za stariju ćeru, uplaćeno je 30%, a ostatak je trebalo da ide u 6 rata) inače se plaća 20% više....ebem im mater.
U Pirot. :raz_096:
Ti bi mogla da obiđeš one silne manastire u pirotskom okrugu.. al ozbiljno...
Kod koga ćeš nije problem. U bilo kom selu možeš da nađeš smeštaj i hranu,
verujem po vrlo povoljnoj ceni, jer su dole ljudi jako siromašni.
Možda mogu ja nešto da ti organizujem?
Podrazumevano :bisaa:
Dubrovnik !
Ja planiram u četvrtak da odem. Pokupiću informacije dok budem bila tamo pa ti javljam.
uplatih danas ostatak od 38.000,00....za sve, osim za egipatsku vizu, koja je valjda oko 20 dolara....ebem ti sve. još oni penzosi u banci....:mirka:
ipak mi je lakše što ne moram da plaćam na rate....što bi se reklo - svako zlo ima svoje dobro, jer me čekaju rate za matursku exurziju..... inače, srdačno se nadam da će mlađa ići sa mnom 28. jula....na more.
javila se iz hurgade. kaže da je hotel divan i da je sve, na prvi pogled, ok...i da će se javljati mejlom redovno.
Како ствари стоје, план је да идем на Тасос колима, да останемо 15 дана а да у повратку свратимо на Копаоник на 4-5 дана.
Треба да се опустиш и ништа не радиш и ни о чему не размишљаш.
Превише радиш и на послу и код куће, мораш да предахнеш.
Idem u Dubrovnik,i znam već sad da ću opet imati problem da se vratim :raz_088:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/197...snika-ni-traga
ebote, ovo je strašno. videh komšije među oštećenima.
ćerka je napisala opširno pismo kako joj je u hurgadi. kaže da ih je taksista odrao vozeći ih do grada, a da su se vraćali nekim minibusom u kome nije bilo nikoga osim njih dvoje, vozača i 3 egipćanina koji su se nešto domunđavali sa vizačem. pošto su se vraćali sasvim drugim putemo od onoga kojim su išli u grad, pomislila je ''gotovo, odosmo u belo roblje''.
i, zaključila da neće više da ide u grad i da joj je dovoljno šetalište.
kaže da ima puno nemaca (mnogo voli nemački), da je hrana ok, ali da je doručak najbolji.
i da ne zna šta da mi kupi, ali da je sebi kupila neku firmiranu tašnu roze boje i da je mnogo srećna.
vratila se. lepa je, nešto se baš prolepšala...vidi se da joj je boravak tamo prijao.
oduševljena je, mada ima i nekih malo bezveze utisaka, ali mislim da je baš dobro što je upoznala jedno sasvim drugo podneblje i kulturu.
u Grčku naravno...Pefkohori...
u tri lepe :raz_088: ma gde da je to