Nikad nisam bila na muskom striptizu a bas imam zelju...
Ustvari, htela sam da pitam, da li ste vi, dragi moji lipicaneri ikada svojoj dragoj izveli striptiz? Moj muz se zaebavao samo... nije hteo izistinski...
Printable View
Nikad nisam bila na muskom striptizu a bas imam zelju...
Ustvari, htela sam da pitam, da li ste vi, dragi moji lipicaneri ikada svojoj dragoj izveli striptiz? Moj muz se zaebavao samo... nije hteo izistinski...
Hilary,ne znam kako ste prosli sa muzem,ali zato ste sinoc prevazishli samu sebe,zaista.!!!!
kao ovaj konan recimo
http://www.youtube.com/watch?v=aL0h9...eature=related
Hilary,Vi ste uvek bozanstveno reagovali i na pitomije seanse.!!!!
:bela: sta cu kad reagujem... ko jednocelijski organizam... citavim telascetom :)
muški su uglavnom daleko lepši dok su obučeni...:raz_088:
Pa jel ovo muska soba, sunce mu poljubim?:raz_019:
a o tome što vi imate sobu a mi kutak, tek ćemo da razgovaramo...:raz_032:
ili da vas jednostavno iselimo...:raz_088:
Ej..... nisam ja admin ovde, ZNAS!!! Zali se upravi vodovoda. :raz_068::mrgreen:
moze...gazdarica je uvek u pravu :igrac:
hihihihi
cik ako sme da nas uveri u suprotno
kakvi ste bre lipicaneri, niko svojoj dragoj nije priredio striptiz, il vas sramota da kazete?
niko bre lilu,to si trebala tamo na zenskoj strani da postujes...pa da vidis belaja
svasta bi mi rekle:igrac:
Pa kazi more i ovde. Ionako je ceo forum vas, dame moje. Mozete da imate sta god hocete.
Al striptiz se placa, da ZNAS!!!
:mrgreen:
pa cek...a da li je neka zena priredila svom dragom striptiz,m?:)
pa mico, ima ta tema... ovde je obrnuta istuacija. :tease:
nažalost kojice,to je baš tako nekako:aha:
imala sam jednom priliku gledati taj muški striptiz..nas desetak raspojasanih žena:haha:
povodom odlaska jedne od nas u daleki svijet..kao,mi je ispraćali pa joj priredili šou:rile:
e..sad ne znam je l meni bila veća muka od mene jer sam bila prisutna tako jednoj jeftinoći il od njih koji su se vrtili u ritmu muzike..il ipak jer sam bila trijezna pa mi se nije dopalo ama baš ništa :hm:
Definitivno je bolji zneski striptiz :aha:
pa,kad malo bolje razmislim( a to mi se ne dešava prečesto) smatram da je generalno za sve žene ljepše da gledaju ženski nego muški striptiz..:aha: ako ni zbog čega ,onda bar da se educiraju na temu : Kako biti malo zanosnija vrtirepka :haha:
ja se ne slazem, vise volim muski striptiz!
ja volim koji god :haha: :haha: :haha: